Anamaria Prodan se marita. Cand va avea loc nunta cu noul sau iubit

Anamaria Prodan se marita. Cand va avea loc nunta cu noul sau iubit
  calendar_month   update 22 Mai 2024, ora: 17:20      
Anamaria Prodan se marita! Impresara a anuntat ca vrea sa faca din nou pasul cel mare alaturi de noul sau iubit, Ronald Gavril. Cei doi formeaza un cuplu de cateva luni, iar diferenta de varsta de 14 ani dintre cei doi nu este un impediment, caci se inteleg de minune.

Invitati in cadrul podcastului Fita cu Aditza, Anamaria Prodan si Ronald au vorbit despre planurile lor de viitor si au dezvaluit ca vor sa faca nunta. Impresara a marturisit ca nu mai vrea o nunta fastuoasa, ci un eveniment intim, la care vor participa doar rudele si prietenii foarte apropiati.

„O să mă mărit într-o zi. Nu am zis că mă mărit mâine, că am văzut o nebunie în toată presa. L-au sunat pe el. El, care era cel mai liniștit om de pe mapamond, nu avea treabă cu presa, nu avea treabă cu nimic. E hăituit de zici că a furat toți caii din România. Am zis de fiecare dată că îmi doresc o nuntă făcută pentru mine, pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru prietenii mei apropiați.

Până acum am făcut nuntă pentru alții, o mie de persoane, sute de persoane, să-i mulțumesc pe toți, mâncare, băutură, nu mai vreau. Vreau să am o nuntă, mi-aș dori să o am cu el, pentru noi. El este bărbatul care mi-a adus liniștea în ultimii 20 de ani. E atât de calm și atât de liniștit, eu sunt vulcanică. Sunt olteancă, nu am ce să fac, bine că mi-am luat un moldovean”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Deși nu au spus când vor face următorul pas în relație, Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă că decizia stă în mâinile lui.

.„Eu mereu vorbesc despre căsnicie, despre ce mi-aș dori, dar niciodată nu i-am spus «Cere-mă de nevastă». Eu mi-am cerut toți bărbații în căsătorie și asta nu o s-o mai fac”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Recomandari