Skip to article

Anca Lungu este insarcinata. Modul inedit in care a facut anuntul!

Anca Lungu este insarcinata. Modul inedit in care a facut anuntul! Anca Lungu e insarcinata
Anca si Stefan Lungu s-au casatorit in urma cu jumatate de an si au avut parte de o nunta de vis!

Inca inainte de a deveni sot si sotie, Anca a declarat in repetate randuri ca este pregatita sa devina mamica.

Din cate se pare, prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 nu a pierdut timpul si este deja insarcinata, urmand sa ingroase randurile mamicilor sexy din 2014.

Anca a facut marturisirea ca ea si Stefan asteapta un bebelus pe cand se afla la Festivalul Brazilor de Craciun, o licitatie caritabila la care a participat cu o creatie proprie. Mai exact, un brad confectionat din 501 suzete.
Anca Lungu

Prezentatoarea TV a explicat ca ideea acestui brad a pornit de la o campanie care isi propunea sa doteze un spital cu incubatoare pentru copiii nascuti prematur.

Astfel, a adunat 500 de suzete, simbolul fiecarui nou-nascut salvat, si a adaugat inca una, reprezentand viitorul sau copilas.

"O minune s-a intamplat in viata noastra. Cel mai dorit si asteptat bebelus e pe drum. Ii multumim Celui de Sus pentru binecuvantare!", a scris Anca pe Facebook dupa ce a dat vestea la eveniment.

Alte articole despre
anca lungu insarcinata

Articole recomandate

Anca Rusu si Stefan Lungu s-au casatorit! Anca Rusu si Stefan Lungu s-au casatorit!
Anca Rusu, prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1, a avut parte weekend-ul acesta de surpriza vietii ei. Frumoasa stirista a fost adusa la propria nunta, insa nici prin cap nu ii trecea ca pentru asta a ajuns in Toscana, la un castel de vis. Logodnicul ei, Stefan Lungu, a pus totul
Anca Rusu si Stefan Lungu au facut cununia civila dupa nunta Anca Rusu si Stefan Lungu au facut cununia civila dupa nunta
Anca Rusu si Stefan Lungu s-au casatorit in urma cu doua saptamani la un castel superb din insorita Toscana. O nunta de poveste, planuita de Stefan, despre care Anca nu a banuit nimic.Cei doi miri si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu, avand parte de o slujba frumoasa tinuta in Italia de un