Anca Serea, vizitata de Politie! Vedeta are mari probleme din cauza unui teren mostenit de la fostul sot

Anca Serea, vizitata de Politie! Vedeta are mari probleme din cauza unui teren mostenit de la fostul sot
  calendar_month   update 20 Nov 2021, ora: 17:21      
Anca Serea a fost vizitata de Politie din cauza unui teren pe care vedeta il detine in sectorul 2 al Capitalei. Acesta este mostenire de la fostul sot, iar oamenii legii au descoperit ca acest loc s-a transformat intr-o groapa de gunoi.

Acum câteva săptămâni, Primăria Sectorului 2 a forțat pătrunderea pe terenul prezentatoarei, printr-o hotărâre judecătorească. Vedeta ar fi fost notificata de doua ori sa curete terenul. Vedeta nu a răspuns notificărilor, așa că autoritățile s-au adresat justiției și au cerut un ordin judecătoresc de pătrundere pe proprietate.

”În data de 02.06.2021s-au efectuat din nou verificări de către Poliția Locală sector 2, constatându-se că terenul menționat este neîmprejmuit, cu vegetație crescută necontrolat și depozite de deșeuri, efectuându-se și fotografii, întocmindu-se nota tehnică de constatare depusă la fila 6 dosar; la data de 07.06.2021 organul de control a sesizat Primăria sectorului 2 București (fila 5 dosar) în scopul efectuării demersurilor necesare în vederea autorizării din partea instanțelor judecătorești a Primarului Sectorului 2 în vederea salubrizării respectivului teren”, se arată în dosar.
Recomandari