Andra, criticata dur dupa ce a cantat Imnul Romaniei la meciul Romania - Elvetia: "Rusine pentru acest moment"

Andra, criticata dur dupa ce a cantat Imnul Romaniei la meciul Romania - Elvetia: "Rusine pentru acest moment"
  calendar_month   update 22 Nov 2023, ora: 19:38      
Cantareata Andra a fost artista aleasa de FRF pentru a canta Imnul Romaniei pe Arena Nationala, la meciul Romania - Elvetia. Momentul a fost unul emotionant si unic pentru artista, pentru ca a cantat live in fata a 50.000 de oameni.

„Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună «Hai România» este absolut extraordinar!”, a scris soția lui Cătălin Măruță pe Instagram. De asemenea, Andra a precizat că s-a simțit foarte fericită că a avut ocazia să cânte imnul alături de suporteri. „Bucuria de a cânta imnul României alături de cei mai adevărați suporteri este pur și simplu de neegalat!

Împreună formăm cea mai puternică voce de susținere a echipei noastre”, a mai scris artista pe rețeaua de socializare. Deși majoritatea internauților au felicitat-o pentru interpretarea sa, au existat și guri rele, care au găsit ceva de comentat.

Aflata pe un podium, Andra a adus emotie in inimile tuturor romanilor, ba chiar le-a purtat noroc tricolorilor, care au câștigat partida cu scorul de 1-0. Cum insa nu toti oamenii pot fi multumit, Andra a avut parte si de unele critici dupa prestatia de pe Arena Nationala, e fiind acuzat ca a stalcit versurile imnului.

„Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând «croiește-ți altă soarte»”, a comentat o persoană.

„Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”, este reacția Andrei.

Alti internauti au fost insa fascinati de prestatia cantaretei si i-au transmis felicitari.

„Superb! Ești incredibilă”, „Vocea care reprezintă întreaga țară! Totul la superlativ, așa cum faci de fiecare dată. Mândrii de tine cu toții”, „Doamne, ce voce! Mi-au dat lacrimile. Câte emoții când aud imnul României”, „Inegalabilă a fost interpretarea ta”, sunt câteva din aprecierile primite de Andra, după prestația de pe Arena Națională.

Alte persoane au fost deranjate pentru ca artista a avut in fata versurile Imnului scrise pe o foaie.

"Îmi pare rău să vorbesc așa poate chiar despre o legendă a muzicii românești, dar după 8 ani de zile am fi vrut să ascultăm Imnul României cum scrie la carte, fără a citi versurile... Andra, nu mă așteptam la așa ceva de la tine, să citești versurile Imnului României. Rușine mare, te-am considerat mereu o legendă a muzicii românești", a scris un internaut.

"Dar ce, dragă Andra, nu ştii imnul României şi era musai să îl ai scris?", a scris altul.

"Puteai să înveți pe de rost două strofe. Nu să citești de pe foaie. Rușine pentru acest moment", transmite un alt fan.

"ORIBIL MOMENTUL! Poate altă dată înveți versurile! Fiorii ar fi existat dacă toți cei 50.000 de participanți, suporteri sau spectatori, ar fi cântat imnul de s-ar fi cutremurat stadionul... Dar ca întotdeauna, ai venit, ai îmbrățișat microfonul și ai lăcrimat datorită frigului și nu emoțiilor, ai luat banu' și gata! Ai marcat momentul!Este adevărat, ești una din cele mai bune voci, te apreciez și chiar îți fredonez melodiile, îți urmăresc cu interes emisiunile in care apari , dar aseară NU aveai ce căuta acolo, punct!", se mai arată într-un mesaj.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

REVENIREA
  • person

    ""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right