Skip to article

Andreea Antonescu, in lacrimi. O persoana draga ei a murit fulgerator!

Andreea Antonescu, in lacrimi. O persoana draga ei a murit fulgerator! Andreea Antonescu, in lacrimi. O persoana draga ei a murit fulgerator!
Andreea Antonescu trece prin clipe dramatice. Cantareata este in stare de soc dupa ce bunicul ei s-a stins fulgerator.

Cu ochii in lacrimi, artista a vorbit despre bunicul ei care i-a fost ca un tata.

"Este vorba despre bunicul meu, care a incetat din viata saptamana trecuta. Este un moment extrem de greu, nu ne asteptam. Avea 80 de ani, nu eram pregatiti. Il stiam ca pe un om puternic, a facut parte din viata mea. Nu-mi gasesc cuvintele. A fost un inger si cred ca acum a ajuns acolo unde trebuia sa fie. De cand aveam 18 ani, mi-a fost ca un tata. Nu eram pregatita pentru un astfel de eveniment. Si-a dedicat tot timpul noua, mie si fratelui meu. Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda. Cand am ramas insarcinata, am fost fericita. A avut ocazia sa-si cunoasca nepoata", a declarat Andreea Antonescu la Agentul VIP.

Alte articole despre
Andreea Antonescu

Articole recomandate

Andreea Antonescu, nevoita sa se intoarca in tara. Uite ce probleme a avut artista in America! Andreea Antonescu, nevoita sa se intoarca in tara. Uite ce probleme a avut artista in America!
Andreea Antonescu si-a dorit sa-si incerce norocul peste Ocean, astfel artista a ajuns in America, unde spera sa inceapa o noua viata, lipsita de probleme. Cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, in cei trei ani de sedere in Los Angeles n-a prins decat cateva contracte modeste si a
Andreea Antonescu isi tradeaza fosta colega: "E adevarat. Keo a inselat-o!" Andreea Antonescu isi tradeaza fosta colega: "E adevarat. Keo a inselat-o!"
Dupa ce in presa a aparut informatia conform careia Keo si tanara Misty au o relatie de mai bine de un an, Andreea Antonescu a facut o declaratie surprinzatoare, prin care si-a tradat practic fosta colega. Cantareata a confirmat ca Andreea Balan s-a despartit de Keo deoarece acesta i-a fost
Andreea Antonescu face dezvaluiri incredibile despre infidelitatea lui Keo: "Si-a adus amanta in patul iubitei sale" Andreea Antonescu face dezvaluiri incredibile despre infidelitatea lui Keo: "Si-a adus amanta in patul iubitei sale"
Dupa ce in presa a aparut informatia conform careia Keo si tanara Misty au o relatie de mai bine de un an, Andreea Antonescu a venit in apararea fostei colege de trupe si a facut cateva declaratii surprinzatoare, prin care sustinea ca artistul este singurul vinovat de sfarsitul relatiei cu Andreea
Andreea Antonescu, lovitura teribila dupa ce l-a facut praf pe Keo la TV. Iata ce a patit cantareata! Andreea Antonescu, lovitura teribila dupa ce l-a facut praf pe Keo la TV. Iata ce a patit cantareata!
Pentru ca s-a amestecat in scandalul dintre Andreea Balan si Keo, Andreea Antonescu are de suferit pe plan profesional.Fosta colega a Andreei Balan din trupa "Andre" nu are nicio sansa sa revina prea curand in lumea muzicala de la noi. Dupa ce a aparut la TV si a spus ca Andreea Balan a fost