Andreea Balan, despre cele mai mari cumpene din viata. Cum a trecut artista peste cele mai mari greutati

Andreea Balan, despre cele mai mari cumpene din viata. Cum a trecut artista peste cele mai mari greutati
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
28 Iun 2022, 23:20
  update
Actualizat
28 Iun 2022, ora: 23:22
     
Andreea Balan a vorbit recent despre cum a reusit sa treaca peste cele mai mari greutati in viata. Artista a povestit despre momentul in care a aflat ca este inselata de Keo, dar si despre divortul de George Burcea. 

Artista a recunoscut ca nu si-a ascuns niciodata problemele pe care le-a intampinat in viata privata, ba chiar a impartasit fanilor sai cu ce greutati se confrunta. 

Nu m-am afişat mereu zâmbitoare. Când am avut stopul cardiac, m-am arătat din spital, de la terapie intensivă, când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV, iar pe vlogul meu sunt episoade în care am vorbit și despre momentele mai puțin plăcute.

Mie mi se pare că am fost destul de deschisă cu publicul. Eu nu îmi îngrop suferinţele, ci le trăiesc intens atunci când sunt, apoi mă eliberez de ele şi renasc mai puternică de fiecare dată.

Lumea mă vede zâmbitoare deoarece la mine aceste perioade nu durează mult şi nu stau în suferinţa problemei mult timp. O trăiesc, o rezolv cu mine, o accept aşa cum e şi merg mai departe.
Cred că este foarte important să ai prieteni care te iubesc aşa cum eşti și, atunci când nu eşti bine, să poţi apela la ajutorul lor emoţional.Mă consider norocoasă, deoarece am un grup de suport emoţional foarte puternic, format din patru-cinci oameni care sunt mereu aproape de mine şi cu care povestesc, şi astfel reuşesc să mă echilibrez rapid. Totodată, de un an, meditez în fiecare zi 30-45 de minute şi astfel am căpătat o linişte interioară foarte mare şi o claritate care mă ajută să iau decizii mult mai uşor. Ascult zilnic podcasturi multe despre spiritualitate şi evoluţie, autorii mei preferaţi în acest domeniu fiind Joe Dispenza, Louise Hay, Bob Proctor, Sadghuru„, a declarat Andreea Bălan, pentruViva.ro.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Zicatori din popor
  • person

    "daca nu ai crezut niciodata ca viitorul iti este daruit in forma completa la nastere..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere