Skip to article

Andreea Esca plateste anual sume uriase pentru studiile celor doi copii

Andreea Esca plateste anual sume uriase pentru studiile celor doi copii Andreea Esca
Cand vine vorba de studiile copiilor, vedetele nu se incurca cu sume mici. Astfel se face ca cele mai multe dintre ele aleg sa isi inscrie copiii la cele mai bune scoli din Capitala.

Andreea Esca plateste anual sume fabuloase pentru studiile celor doi copii ai sai, Alexia si Aris, care invata la liceul francez din Bucuresti. Suma totala la care se ajunge, pe an, este de 11.000 de euro.

Alexia (12 ani) si Aris (9 ani), cei doi copii ai Andreei Esca si ai sotului sau, Alexandre Eram, invata la liceul francez "Anna de Noailles" din Bucuresti, acolo unde tarifele sunt la nivel occidental.

Astfel, pentru Alexia, care se afla la colegiul institutiei, Esca trebuie sa plateasca 6200 de euro pentru intregul an scolar, in timp ce pentru Aris, aflat in scoala primara, cheltuielile anuale sunt de aproape 4800 de euro.

Articole recomandate

Premierul Romaniei are cu ce! Ponta plateste anual 7.700 de euro, taxa de studii pentru fiul sau Premierul Romaniei are cu ce! Ponta plateste anual 7.700 de euro, taxa de studii pentru fiul sau
Premierul Romaniei, Victor Ponta, plateste anual 7.700 de euro, taxa de studii pentru fiul sau, Andrei, elev in clasa a V-a la o scoala privata din Bucuresti. Fiul premierului studiaza la cea mai buna scoala din Capitala, Scoala Europeana, unde este elev in clasa a V-a, insa taxele de studiu nu