Andreea Marin, despre momentul cumplit in care a fost suspecta de cancer: "800 de grame de tumoare"

Andreea Marin, despre momentul cumplit in care a fost suspecta de cancer: "800 de grame de tumoare"
  calendar_month   update 20 Mar 2023, ora: 18:02      
Andreea Marin a povestit intr-un interviu recent despre cel mai greu moment pe care l-a trait in anul 2018. Prezentatoarea TV a marturisit ca a fost suspecta de cancer si ca a suferit o interventie chirurgicala pentru ca medicii sa ii extirpe o tumoare de 800 de grame.

„Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoare. Aveam cocoașa aceea în spate, care crescuse din senin”, a povestit Andreea Marin.

„Am trecut printr-o biopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul”, a declarat Andreea Marin, conform viva.ro.

"Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu.Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc.A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine", a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

Recomandari