Andreea Raicu, declaratie emotionanta: "Am plans foarte, foarte mult acolo"

Andreea Raicu, declaratie emotionanta: "Am plans foarte, foarte mult acolo"
  calendar_month   update 17 Mar 2014, ora: 08:53   photo_cameraAndreea Raicu   web libertatea.ro   person Andreea Raicu
Andreea Raicu a trecut printr-o perioada dificila din viata ei, cu o incarcatura sufleteasca enorma, astfel incat vedeta a fost nevoita sa evadeze din realitatea acestei vieti si a facut o calatorie spirituala, in India, pentru a-si gasi linistea.

Andreea s-a cazat la ashram, unde a meditat si s-a rugat, sperand sa-si gaseasca linistea sufleteasca. Vedeta a reusit sa treaca peste anumite temeri si si-a eliberat sufletul.

"Am plecat in India sa stau doua saptamani si am stat o luna. Acolo m-am eliberat de frici. Am invatat sa nu mai anticipez. Trebuie pur si simplu sa las viata sa ma surprinda. O invatatura de acolo care imi este benefica este urmatoarea: ca realitatea este una singura, nu cea pe care mi-o imaginez eu, si ca daca lucrurile sunt asa, ele nu se vor schimba niciodata", a povestit vedeta.

"Am ales un ashram care nu te scoate din viata ta normala cu totul. Ideea acestuia era sa te ajute sa te linistesti intr-un mediu similar cu ceea ce traiesti tu. Sunt restaurante, sunt meditatii de dimineata pana seara, dar e decizia ta daca vrei sa te duci la ele sau nu. Nu esti in mijlocul unui camp in care cineva te obliga sa te rogi la 6 dimineata cand e prima meditatie. Bineinteles, sunt si cursuri unde stai in izolare 5 zile, eu am facut un astfel de curs. Am plans foarte, foarte mult acolo. Nu intri la cursurile cele dure decat in urma unui interviu in care iti testeaza starea. E o dependenta buna. Imi doresc ca meditatia sa fie singurul lucru care sa-mi dea dependenta", a mai spus Andreea.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Diverse
  • person

    "aici veti putea gasi informatii despre cum sa slabiti!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right