Andrei Zaharescu, acuzat ca tine banii la ciorap, dar nu plateste pensia alimentara

Andrei Zaharescu, acuzat ca tine banii la ciorap, dar nu plateste pensia alimentara
  calendar_month   update 29 Aug 2015, ora: 13:25      
Problemele dintre Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu par sa nu se mai sfarsasca. In timp ce prezentatoarea TV dovedeste cu acte ca fostul sau sot nu isi achita obligatiile de tata, mai exact pensia alimentara, in conturile actualului consul in Africa de Sud au intrat o multime de bani.

Andreea Berecleanu si-a cautat dreptatea in instanta. Ea l-a dat in judecata pe tatal copiilor ei, Andrei Zaharescu, obtinand executarea silita a acestuia, in prezent consulul Romaniei in Cape Town.

"Dosarul de executare a fost initiat tocmai din cauza faptului ca dl Zaharescu nu si-a indeplinit obligatiile stabilite prin hotararea de divort. In aceeasi ordine de idei, pensia ce trebuie achitata, a fost stabilita de comun acord intre dna Berecleanu si dl Zaharescu, iar instanta de judecata a luat act de decizia celor doi in aceasta privinta. Cu toate acestea, timp de peste 7 luni nu si-a indeplinit aceasta obligatie si nu a contribuit cu nimic la cheltuielile de crestere si educare ale minorilor. Mai mult decat atat, de la despartirea in fapt a partilor si pana la pronuntarea hotararii de divort, dl Zaharescu a avut aceeasi atitudine, fapt pentru care dna Berecleanu a decis sa inceapa formalitatile de executare silita. Trebuie sa mentionam faptul ca executarea silita a fost incuviintata de catre instanta de judecata, care a constatat faptul ca dl Zaharescu nu si-a indeplinit obligatiile de plata a pensiei, iar la solicitarea acestuia de suspendare a executarii silite, judecatorii au considerat aceasta cerere neintemeiata", declarat pentru WOWbiz Calin Giurgiu, avocatul stiristei.

Cu toate acestea, Andrei Zaharescu si-a trecut in cea mai recenta declaratie de avere o suma frumusica obtinuta in urma vanzarii unei cote parti dintr-un teren cu o constructie situat in Breaza, judetul Prahova. Nu mai putin de 145.000 de euro, in conditiile in care Zaharescu a incercat sa convinga instanta ca nu are suficienti bani sa sustina pensia alimentara solicitata de fosta sotie.

Tinand cont ca, pentru functia pe care o ocupa, salariul este de 3.785 de dolari pe luna, e greu de inteles cum de nu isi poate sustine financiar copiii pe care ii are cu Andreea Berecleanu.

Andrei Zaharescu a fost, potrivit wowbiz.ro, actionat in instanta si de fiica cea mare, Catinca, pe care o are din prima casatorie, si care ii cere tatalui sau pensia alimentara retroactiv.

Foto: wowbiz.ro
Recomandari