Antena 1 riposteaza in instanta dupa transferul chefilor la Pro TV. A cerut o ordonanta presedintiala

Antena 1 riposteaza in instanta dupa transferul chefilor la Pro TV. A cerut o ordonanta presedintiala
  calendar_month   update 18 Mai 2024, ora: 13:54      
Dupa ce Pro TV a anuntat ca fostii chefi de la „Chefi la cutite” - Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu - vor fi noii jurati ai emisiunii „MasterChef”, Antena 1 a contraatacat in justitie, informeaza PaginadeMedia.

Antena Group a depus recent la Tribunalul Bucuresti actiuni in instanta atat impotriva chefilor Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, cat si impotriva Pro TV, conform PaginadeMedia.ro.

Potrivit sursei citate, Antena Group a facut o cerere de „ordonanta presedintiala”, o procedura rapida menita sa blocheze o anumita situatie.

Cel mai probabil, Antena 1 incearca sa suspende colaborarea dintre chefi si Pro TV pana la solutionarea celorlalte procese (cate cinci pentru fiecare dintre chefi), ceea ce poate dura ani de zile.

Conflictul dintre Antena Group si cei trei chefi dateaza din toamna anului trecut, cand acestia au anuntat ca nu vor sa filmeze un nou sezon din emisiunea „Chefi la cutite”, iar Antena 1 a decis sa-i concedieze. Ulterior, compania a initiat mai multe procese impotriva acestora.

Care a fost reactia Pro TV

„PRO TV s-a concentrat intotdeauna pe misiunea sa de a oferi stiri obiective si divertisment de calitate. Vom continua sa facem acest lucru si in viitor. Stim despre recenta actiune in instanta si suntem convinsi ca autoritatile responsabile se ocupa de aceasta', a transmis PRO TV, in exclusivitate, pentru viva.ro.


Recomandari