Skip to article

Bianca Dragusanu e in culmea fericirii. A primit vestea cea mare!

Bianca Dragusanu e in culmea fericirii. A primit vestea cea mare! Antena Stars a primit aprobarea CNA
Bianca Dragusanu are parte de vesti bune pana in ultima zi a anului!

Antena Stars, postul TV la care urma sa fie gazda unui reality show, a primit astazi unda verde din partea CNA si poate incepe sa emita in noua formula.

In urma cu cateva zile reprezentatii CNA s-au opus acordarii licentei de transmisie pentru postul Antena Stars, din cauza ca acest lucru ar duce la o tabloidizare si mai mare in media romaneasca.

Emisiunea Biancai Dragusanu, dar si show-ul care urma sa prezinte viata asistentelor de la "Un show pacatos", au atras cel mai mult atentia si i-au determinat pe cei de la CNA sa nu aprobe infiintarea noii televiziuni si sa vina initial cu cateva conditii printre care, scoaterea din grila a emisiunii ce urma sa fie prezentata de Bianca.

Pe roscata vestea a devastat-o si a determinat-o sa intre intr-o polemica chiar cu presedintele Consiliului National al Audiovizualului.

Dupa ce cererea Intact a fost rediscutata astazi la CNA intr-o sedinta la care au participat si reprezentati din cadrul trustului, Antena Stars a primit licenta cu sase voturi "pentru" si doua "impotriva" din partea celor opt membri CNA, fara alte interdictii impuse noului post TV.

Alte articole despre
antena stars bianca dragusanu

Articole recomandate

Emisiunea Biancai Dragusanu a fost scoasa din grila Antena Stars! Emisiunea Biancai Dragusanu a fost scoasa din grila Antena Stars!
Transformarea Antena 2 in Antena Stars a intampinat numeroase piedici pana acum. Cu toate acestea, inca mai sunt oameni care cred in reusita acestui proiect dedicat vedetelor.In asteptarea decizie CNA, Antena Stars si-a inceput astazi emisia. Chiar daca in coltul din stanga ecranului mai apare inca
Antena Stars, interzisa din cauza Biancai Dragusanu. Decizia CNA a provocat un adevarat scandal! Antena Stars, interzisa din cauza Biancai Dragusanu. Decizia CNA a provocat un adevarat scandal!
Antena 2 urma sa devina incepand cu 16 decembrie, Antena Stars. Postul TV nu isi schimba doar denumirea, ci si grila de programe, dar si prezentatorii, devenind o televiziune despre vedete, mondenitati si barfe din showbiz.Consiliul National al Audiovizualului a respins transformarea Antenei 2 in
Antena Stars in locul Antena 2: Prezentatoare TV indragite, inlocuite cu pitipoance Antena Stars in locul Antena 2: Prezentatoare TV indragite, inlocuite cu pitipoance
Daca lumea televiziunii din Romania nu ti se parea suficient de colorata, atunci de pe 16 decembrie nu vei mai avea aceeasi parere, pentru ca se lanseaza Antena Stars, un post TV 100% monden, cu vedete ce vor fi pe sticla de dimineata pana seara, stiri din showbiz in timp real si prezentatori pe
Diana Munteanu a ramas fara emisiunile de la Antena 2. Cine mai urmeaza! Diana Munteanu a ramas fara emisiunile de la Antena 2. Cine mai urmeaza!
Finalul de an aduce schimbari radicale la Antena 2. Dupa informatiile care circula la ora aceasta, postul TV isi va schimba denumirea, va aborda alt gen de emisiuni si va avea alte vedete, una dintre ele fiind chiar Bianca Dragusanu.In timp ce sotia lui Victor Slav se pregateste sa revina in forta
Bianca Dragusanu, salariu fabulos pentru noua emisiune de la Antena Star! Bianca Dragusanu, salariu fabulos pentru noua emisiune de la Antena Star!
Bianca Dragusanu revine in foarta pe sticla, dar de data aceasta nu ca asistenta TV ci ca prezentatoare, lucru care se va simti considerabil si in conturile vedetei.Sotia lui Victor Slav a acceptat sa prezinte o emisiune la Antena Star, noua televiziune care va lua nastere in locul Antenei 2, insa