Bianca Dragusanu, in stare critica: "Am facut injectii cu adrenalina"

Bianca Dragusanu, in stare critica: "Am facut injectii cu adrenalina"
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
16 Apr 2015, 08:00
  update
Actualizat
16 Apr 2015, ora: 08:07
      person Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu a trecut prin momente de panica chiar inainte de Paste. Vedeta s-a imbolnavit si a ajuns la spital pe perfuzii.

Se pare ca toata aceasta tragedie a plecat de la o alergie la un aliment. Medicii nu au reusit nici pana acum sa isi dea seama de la ce i s-a facut rau vedetei, deoarece blonda nu a putut manca mai nimic.

"Sunt foarte racita, ma simt foarte rau. Am fost intr-o stare critica si sufar mai nou si de o alergie neidentificata. Am facut un soc anafilactic. Trebuie sa imi fac 34 de analize la sange care costa 1.000 de euro cand vin in Bucuresti. De Paste eu am avut voie sa consum doar trei alimente: mere verzi, orez fiert si apa plata, atat. Am facut chiar si injectii cu cortizon aproape zilnic. Imi scazuse tensiunea la 6 si mi s-au facut injectii cu adrenalina. Azi am mancat numai o omleta din albusuri de dimineata. Pentru mine anul acesta nu a fost Pastele si voiam sa gust din bunatatile facute de mama mea", a spus Bianca la Antena 1.

Are diabet

Problemele de sanatate i-au dat batai de cap Biancai inca din adolescenta, astfel ca, la doar 20 si ceva de ani, vedeta avea deja mari probleme de sanatate. Diabetul pe sistem nervos, ulcerul si problemele la ficat se pot transforma oricand in pericole mai grave, insa cea mai mare cumpana a vedetei a fost hematomul de la picior, care ari fi putut s-o tintuiasca in scaunul cu rotile pentru toata viata, noteaza cancan.ro.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Iubirea
  • person

    "dragostea pune catuse de otel dar ce placut te simti in ele"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere