Bianca Dragusanu risca amenzi drastice din partea sefilor de la Antena 1. Vezi cu ce i-a suparat!

Bianca Dragusanu risca amenzi drastice din partea sefilor de la Antena 1. Vezi cu ce i-a suparat!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
04 Feb 2014, 15:30
  update
Actualizat
04 Feb 2014, ora: 14:01
  photo_cameraBianca Dragusanu amendata pentru abateri    
Bianca Dragusanu are probleme cu sefii de la Antena 1, televiziunea cu care are contract.

La sfarsitul anului trecut, roscata a semnat cu Antena 1, insa nu a tinut cont de obligatiile contractuale si a aparut prin emisiunile posturilor concurente sau a dat interviuri in presa, fara sa se consulte cu superiorii sai.

Pentru ca a incalcat in mod repetat angajamentul, sefii televiziunii s-au pus pe ea cu amenzile si intentioneaza sa ii ceara si mai multi bani divei, pentru abaterile sale, daca acestea vor continua.

Surse din televiziune au declarat pentru wowbiz.ro ca doamna Slav trebuie sa aiba mare grija, caci alti pasi gresiti ar putea sa o coste mult mai mult!

"Bianca nu intelege ca atunci cand semneaza un contract trebuie si sa il respecte, nu doar sa incaseze bani din el! In general, exista niste reguli si nu trebuie incalcate, mai ales daca ai semnat cu mana ta ca esti de acord cu intelegerea! In momentul in care vedeta a incalcat prima data contractul, a primit instiintarea ca trebuie sa plateasca 40.000 de euro, apoi a continuat cu "derapajele" si amenda a ajuns la 90.000 de euro!!! Culmea e ca Bianca pare ca nu invata din greseli si merge pe drumul ei in continuare, ceea ce ar putea sa o usture si mai tare la buzunar! Amenzile vor fi si mai drastice, la fiecare abatere, va plati cate 10.000 de euro!", au povestit cei din interiorul postului tv.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Acum 110 ani cand eram studenta
  • person

    "maine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca maine...."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere