Bianca Dragusanu si Vica Blochina s-au impacat dupa doi ani. Adevarul despre cearta lor

Bianca Dragusanu si Vica Blochina s-au impacat dupa doi ani. Adevarul despre cearta lor
  calendar_month   update 22 Mar 2023, ora: 18:34      
Bianca Dragusanu si Vica Blochia nu si-a mai vorbit vreme de doi ani, desi intr-o perioada erau cele nedespartite. Conflictul intre cele doua dive ar fi pornit de la Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu.

Recent insa, Vica Blochina a marturisit ca s-a impacat cu Bianca si a explicat de ce au ajuns sa se certe, de fapt.

„Eu cu Bianca n-am avut un conflict. Niciodată. Eu pe ea o ador. O ador, efectiv. Îmi place de ea mult. Că nu mai suntem apropiate cum eram acum poate 8 ani sau 10 ani, cât a trecut, că petreceam mult timp împreună. Și chiar îmi e dor de zilele alea, dar vorbim în continuare.

Ea putea să se supere din N motive, că și ea are multe în cap ca orice altă femeie. Poate că m-a văzut la ziua cuiva și era și Alex Bodi cu prietena lui de atunci. Ea de atunci s-a supărat pe mine, într-adevăr, degeaba. I-am explicat care a fost situația. A fost ziua unei prietene comune, prietena ei de fapt, și Alex în momentul ăla se despărțise de ea sau ea de el și el a venit cu o rusoaică din Londra, Daria, la It Cucina. Și eu după ce a venit tortul am plecat de acolo. Ea s-a supărat că a văzut postările făcute pe Instagram și… O înțeleg pentru că acolo era o dragoste nemărginit de mare, între ei. Și eu dacă aș fi fost în locul ei aș fi făcut așa.

Eu nu am avut de a face cu treaba asta deoarece eu am fost invitată, nici nu știam că o să fie și el acolo. A fost o situație de așa natură. După i-am explicat: Măi, nebuno, ai înțeles total greșit. Puteai să mă suni, să mă întrebi. Dar după ne-am mai văzut, am vorbit. Bia așa e. Ea este un prieten dedicat și are nevoie ca și prietenii ei să fie la fel. Ea are dreptate pentru că din cauza faptului că a fost împreună cu Bodi și i-a făcut lui cunoștință cu foarte multe prietene de ale ei, ele s-au folosit și s-au împrietenit cu el. Și când ei i-a fost greu, ele i-au întors spatele. Are perfectă dreptate. Și ea dacă a fost supărată atunci, acum nu mai are nimic. Chiar vorbim, n-am nicio treabă. Eu în primul rând n-aș face niște lucruri ca să stric prietenia cu Bianca. Pentru ce? Pentru o p@%ă nu stric prietenia niciodată. Pentru nimic în lume', a declarat Vica Blochina, pentru cancan.ro.

Recomandari