Boala cu care se lupta Florin Piersic Jr. Detalii cutremuratoare

Boala cu care se lupta Florin Piersic Jr. Detalii cutremuratoare
  calendar_month   update 30 Nov 2022, ora: 22:01      
Florin Piersic Jr a fost invitat recent in cadrul emisiunii realizate de Denise Rifai, unde a facut dezvaluiri neasteptate si surprinzatoare. Fiul lui Florin Piersic a marturisit ca se lupta de ani bun cu o boala grea. Acesta a precizat ca a avut momente tulburi si ca se confrunta cu stari ciudate.

Mai exact, Florin Piersic Jr a dezvaluit ca se lupta de ani buni cu depresia si a avut chiar momente in care si-ar fi dorit sa nu fie fiul marelui actor.

„În fiecare zi din viața (n.r. am fost în depresie). Adică de când sunt conștient... Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, dar un copil poate să fie supărat că i s-a stricat o jucărie... Dar, de când mă știu, de când sunt conștient și de când fac acțiuni care să ducă undeva, să am un proiect, nu să-mi construiesc o mașinuță din lego, în fiecare zi au fost momente. Depresia nu te părăsește, e ceva care te obișnuiești. Sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de haină care te zgârie, dar te-ai obișnuit cu tot disconfortul ăsta, și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol“, a declarat Florin Piersic Jr.

Astăzi au existat niște motive personale care m-au făcut să stau 5 minute în ceea ce putem numi depresie, dar depresia are și ea nuanțe, așa că poate să fie acută sau mai moale. Există momente (de depresie acută – n.r.), mai ales în epoca aceasta în care lumea ascunde lucrurile astea pe Facebook și Instagram. Uneori îmi dau voie să arăt asta, dar într-un fel mai subtil. Cineva poate să creadă că eu fac o postare comică, dar, de fapt, sub ea se ascunde o furie, o depresie, pe care încerc să o transform în altceva. E o manevră pe care o folosesc uneori ca să scot afară niște demoni“, a mai spus actorul.

Recomandari