Boala de care suferea Stephan Pelger. Suferea de aceasta afectiune de la 10 ani si ajunsese sa ia 40 de pastile pe zi

Boala de care suferea Stephan Pelger. Suferea de aceasta afectiune de la 10 ani si ajunsese sa ia 40 de pastile pe zi
  calendar_month   update 08 Iun 2023, ora: 15:53      
Celebrul creator de moda Stephan Pelger a murit la doar 44 de ani. Designerul a fost gasit fara suflare in atelierul sau. Din primele informatii, se pare ca acesta s-a sinucis. Creatorul de moda se lupta de ani buni cu depresia. In luna ianuarie, el a povestit in cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos ca a urmat un tratament la o clinica de dezintoxicare, unde se internase de bunavoie.

Designerul suferea de insomnie cronica si ajunsese sa ia 40 de pastile pe zi. El povestea ca avea o stare buna dupa tratament.

„Acest medic la care m-am dus este tânăr și foarte actual cu problemele noastre din ziua de astăzi. Am făcut perfuzii, am fost pus pe un tratament medical foarte mic și cu foarte puține pastile. Dacă luam 40 de pastile într-o zi, acum iau trei pastile pe zi și am un somn de opt ore sănătos”, a declarat Stephan Pelger, la „Xtra Night Show”.

Stephan Pelger a marturisit ca insomniile au aparut in urma cu cinci ani, dupa ce a avut parte de un incident socant la Cannes, unde a fost rapit si batut de doua femei. Acel moment l-a traumatizat si ajunsese sa ia foarte multe pastile pentru a putea dormi.

„Nu poți să dormi, nu poți să te odihnești. Se tratează cu medicamente. Ele se iau în crescendo. Se începe din punctul acela din Franța, de atunci am început să iau pastile de somn de 5 ani. Pastilele sunt foarte toxice, iei una la început, apoi 2, 3, apoi 4 și începi să nu mai ai control asupra lor”, a dezvăluit Stephen Pelger la „Xtra Night Show”, înainte să se interneze la dezintoxicare.

„Eu am o depresie latentă. Nu e o depresie care apare în fiecare zi. Sunt un om fericit, sunt un om realizat, sunt un om care se bucură de viață, de prieteni, de ceea ce am realizat în atâția ani, dar am momente în care cad atât de rău… Am avut aproape o săptămână în care nu am putut să mă ridic din pat”, mai povestea atunci creatorul de modă.

Designerul marturisea ca sufera de depresie de la varsta de 10 ani.

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, a povestea Stephan Pelger.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Portal mobila
  • person

    "portal dedicat industriei mobilei."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right