Bogdan Ionescu s-a casatorit cu iubita turcoaica, Sheila. Primele imagini de la cununie

Bogdan Ionescu s-a casatorit cu iubita turcoaica, Sheila. Primele imagini de la cununie
  calendar_month   update 30 Sep 2020, ora: 17:14      
Bogdan Ionescu, fostul sot al Elenei Basescu, s-a casatorit civil cu iubita sa turcoaica Sheila in aceasta dupa-amiaza. Urmeaza o nunta fastuoasa in Turcia.

Syda a mai fost la un pas de nuntă și în 2018, cu fotomodelul Maria Grigoriu, însă relația s-a întrerupt brusc, înainte de pasul cel mare.Bogdan si Sheila sunt impreuna de mai bine de un an, iar cererea in casatorie a avut loc Sardinia, pe o plaja.

În urmă cu mai bine de un an, fostul ginere al lui Traian Băsescu și-a găsit fericirea în brațele turcoicei Sheila, iar cererea în căsătorie a avut loc în Sardinia, pe o plajă desprinsă din Paradis.

„Suntem acum în focuri cu pregătirile pentru că situația în Turcia este așa cum este. Nu am încercat niciodată să ne schimbăm reciproc. Totul a venit natural, ca un lucru firesc. Ne dorim să rămânem alături pentru totdeauna unul de celălalt’, a spus Sheila, la Antena Stars.
74706.jpg

Nunta ar urma sa aiba loc pe 3 octombrie in Turcia, intr-o locatie de lux: Locația este una de lux: Cirigan Palace Kempinski, un superb palat de pe malul Bosforului, notează spynews.ro.

Rochia de mireasă care se va ridica mult peste așteptările tuturor și al cărei preț trece de 10 mii de euro. Totodată, verighetele vor costa alte zeci de mii de euro.
Recomandari