Skip to article

Bomba anului in televiziune! Teo Trandafir, din toamna la Kanal D!

Bomba anului in televiziune! Teo Trandafir, din toamna la Kanal D! Teo Trandafir la Kanal D
Kanal D se pare ca a reusit sa o convinga pe Teo Trandafir sa faca parte din echipa televiziunii, facand astfel mutarea anului in televiziune!

Nimeni nu se mai astepta ca doamna Teo sa revina pe micul ecran, dar fanii vedetei au acum motiv de sarbatoare pentru ca Teo a acceptat oferta turcilor de a realiza din toamna o emisiune la Kanal D.

Din aceasta toamna, indragita prezentatoare va avea un show la postul turcilor, scrie wowbiz.ro.

Oana Roman deranjata de venirea lui Teo la Kanal D?

E posibil ca formatul sa fie cel care a facut-o pe Teo sa obtina recorduri de audienta in perioada in care era la Pro TV si nu e exclus ca vedeta sa concureze cu alte doua emisiuni de succes, respectiv Acces Direct si Happy Hour.

Pana in momentul de fata postul de televiziune nu a oferit alte detalii despre aceasta mutare de proportii.

Teo priveste cu optimism inainte si spera ca prin emisiunea sa fie aproape de telespectatorii sai asa cum a fost si in cei 20 de ani de televiziune: Oamenii au nevoie sa se exprime, sa fie ascultati si intelesi, iar eu am priceput bine asta in cei 20 de ani de televiziune. In feluri artistice diferite, ne exprimam convingerile, bucuriile, dar si tristetile, atunci cand gasim mediul de-a face acest lucru. Ne propunem sa construim acest mediu pentru cei care vor alege sa ne cunoasca indeaproape si pe care ii vom privi cu bucurie si respect. Am doar cuvinte frumoase despre trecut si ganduri minunate si optimiste pentru viitor!", a spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir s-a retras de cativa ani din televiziune, insa a ramas in continuare una dintre cele mai bine cotate personalitati din media si o vedeta extrem de populara.

Dupa problemele din viata privata pe care le-a avut la inceputul anului, iata ca toamna se anunta una incarcata si plina de succes, speram noi!

Alte articole despre
teo trandafir emisiune kanal

Articole recomandate

Teo Trandafir ii da o replica dura Mihaelei Radulescu Teo Trandafir ii da o replica dura Mihaelei Radulescu
Dupa ce Mihaela Radulescu a ascris pe blogul ei despre cativa oameni de televiziune care s-au vandut pentru rating, dand-o ca exemplu pe Teo Trandafir, aceasta din urma ii da o replica dura divei de la Motecarlo.Nu este nevoie de prea multe paie pentru a aprinde un foc in showbiz, si nici Mihaelei
Teo Trandafir explica de ce s-a "manelizat" si a ajuns sa faca parte din emisiunile mondene! Teo Trandafir explica de ce s-a "manelizat" si a ajuns sa faca parte din emisiunile mondene!
Acum mai bine de o saptamana, samanta scandalului incoltea dupa ce Mihaela Radulescu scria pe blog despre oamenii de televiziune care s-au manelizat si s-au pierdut in lupta pentru rating, dand-o ca exemplu pe Teo Trandafir. Mesajul nu i-a picat deloc bine lui Teo, care i-a dat o replica dura
Teo, dezgustata de ipocrizia romanilor: 'O gasim pe Bianca in Coelho?' Teo, dezgustata de ipocrizia romanilor: 'O gasim pe Bianca in Coelho?'
Teo Trandafir dezbate pe blogul ei un subiect fierbinte: ipocrizia romanilor care, desi afirma sus si tare ca sunt dezgustati de ceea ce se difuzeaza la televizor, cunosc in detaliu orice subiect de scandal. Daca e atata sila in mentalul colectiv, cum se face ca la fiecare colt de strada, statie de