Brad Pitt si Angelina Jolie vor mai avea un copil. Al saptelea!

Brad Pitt si Angelina Jolie vor mai avea un copil. Al saptelea!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
23 Sep 2015, 17:21
        person Brad Pitt
Brad Pitt si Angelina Jolie mai vor inca copil. Impresionati de drama copiilor sirieni, cei doi au decis sa mai adopte inca un copil, potrivit radaronline.com, citat de harperbazaar.com.

Peste 70.000 de copii si-au pierdut tatii si alti 3.700 au ramas orfani dupa ce ambii parinti au fost ucisi in razboaiele civile sau in inchisori. Prin urmare, vedeta a decis sa ia masuri si sa se ofere drept exemplu adoptand un orfan de pe acele meleaguri.

In luna aprilie, in timpul unei calatorii in aceasta zona, a cunoscut 3 frati orfani si a fost profund marcata de povestea lor. Tatal lor fusese ucis chiar sub ochii lor, iar mama murise si ea in timpul bombardamentelor.

Angelina si-a dorit imediat sa-i poata ajuta, iar unul dintre cei 3 orfani s-ar putea alatura familiei lor in cateva luni.

"Angie voia sa-i adopte pe toti trei, dar cand s-a intors in SUA si i-a spus acest lucru lui Brad, el a spus nu. Sa ajungi la noua copii de la sase este prea mult, iar Brad era ingrijorat de impactul pe care aceasta schimbare il va produce asupra copiilor lor. Angelina nu a incercat sa contraargumenteze. Stia ca nu va merge. Asadar au ajuns la compromisul de adopa unul singur", a declarat o sursa pentru RadarOnline.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Vreau....
  • person

    "scriu ce gandesc ca sa fiu corect fata de mine"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere
Tunica Shesheba Bej
Shop Ele.rochevron_right