Skip to article

Brigitte Sfat e disperata. Sotia lui Ilie Nastase risca sa se imbolnaveasca de cancer!

Brigitte Sfat e disperata. Sotia lui Ilie Nastase risca sa se imbolnaveasca de cancer! Brigitte Sfat e disperata. Sotia lui Ilie Nastase risca sa se imbolnaveasca de cancer!
Brigitte Sfat marturiseste ca ar putea face cancer din pricina substantei pe care si-a injectat-o in buze in urma cu 12 ani.

Sotia lui Ilie Nastase si-a marit buzele cu bioalcamid, o substanta care nu se mai foloseste in medicina estetica, pentru ca s-a demonstrat a fi extrem de periculoasa. Brigitte a simtit deja efectele nocive pe pielea ei, pentru ca respectiva substanta a migrat, de ceva vreme, catre nas.

Despre bioalcamid se spune ca are 30% risc cancerigen.

Ingrozita ca s-ar putea imbolnavi de cancer, Brigitte Sfat a luat decizia sa se opereze cat mai repede:

"Acum 12 ani, mi-am injectat in buze bioalcamid, substanta despre care s-a dovedit ca are un crescut risc cancerigen. Cam 30 la suta. Eu nu am stiut atunci ce-mi pune doctorul in buze. De-a lungul timpului, substanta asta s-a strans si a migrat prin buze, iar singura solutie este sa o scot chirurgical. Voi merge peste trei saptamani, pentru operatie, la o clinica din Germania. Mi-e frica sa mai stau asa", a declarat Brigitte Sfat pentru Click!

Alte articole despre
brigitte sfat ilie nastase

Articole recomandate

Ilie Nastase si Brigitte Sfat, nunta cu fast. Invitati celebri, meniu de lux, tinute elegante! Ilie Nastase si Brigitte Sfat, nunta cu fast. Invitati celebri, meniu de lux, tinute elegante!
In weekend-ul care s-a incheiat, Ilie Nastase si Brigitte Sfat, au facut petrecerea de nunta. Cei doi s-au cununat civil in luna iunie, iar acum au dorit sa marcheze momentul alaturi de prietenii si rudele lor. Ilie si cea de-a patra sa sotie, Brigitte, nu au avut parte de o slujba in biserica, din
Vedete obsedate de frumusete, distruse de tratamente si esteticieni. Experiente ingrozitoare! Vedete obsedate de frumusete, distruse de tratamente si esteticieni. Experiente ingrozitoare!
De regula, femeile investesc timp si bani pentru a fi frumoase. Unele transforma preocuparea intr-o obsesie pentru felul in care arata.Ce se intampla atunci cand un estetician, fie el si renumit, greseste sau tratamentele revolutionare care promit minuni esueaza? Va spunem noi. Incepe o drama, care