Skip to article

Burlacul Bogdan Vladau a fost mai intai ISPITA. Iti mai amintesti? FOTO

Burlacul Bogdan Vladau a fost mai intai ISPITA. Iti mai amintesti? FOTO Bogdan Vladau la Burlacul
Bogdan Vladau debuteaza astazi in rol de Burlac la emisiunea de la Antena 1, unde de-a lungul intregului sezon va supune la diverse probe domnisoarele care doresc sa il cucereasca.

Incepand de astazi, Bogdan Vladau isi va cauta jumatatea in emisiunea Burlacul.

Inceputurile sale in lumea televiziunii il puneau intr-o ipostaza oarecum asemanatoare pentru ca Vladau a devenit cunoscut dupa ce a participat la emisiunea "Vara ispitelor" in calitate de ispita.

Pentru cine nu isi mai aminteste show-ul difuzat de Pro TV in 2001 punea la incercare fidelitatea unor cupluri ce erau ademenite de ispite sexy si provocatoare.

Pe atunci Bogdan Vladau era manechin, iar asta i-a si adus rolul in emisiunea estivala. Tot la acea emisiune a participat in calitate de ispita si Victor Slav, cel care astazi ii este cel mai bun prieten.

Bogdan Vladau la Burlacul


Daca la acea vreme Bogdan era prea tanar ca sa seduca o domnisoara care pe deasupra mai era si cuplata, poate in emisiunea Burlacul lucuruile se vor infiripa mai simplu.

In aceasta seara de la ora 20.30 Catalin Botezatu, il aduce pe Bogdan Vladau in fata aspirantelor inimii sale.

Bogdan Vladau la Burlacul


Escapade in locuri de vis, momente fierbinti, dar si unele tensionate vor face cu siguranta si in acest sezon deliciul celor care se vor uita cum Bogdan Vladau isi cauta aleasa.

Alte articole despre
bogdan vladau burlacul scandal

Articole recomandate

'Burlacul' Bogdan Vladau, desfiintat de concurente: agata femei cu bani si umbla transpirat 'Burlacul' Bogdan Vladau, desfiintat de concurente: agata femei cu bani si umbla transpirat
Un nou sezon din show-ul Burlacu sta sa inceapa, insa filmarile s-au incheiat deja. De aceasta data in rolul masculului pe care se bat concurentele a fost distribuit Bogdan Vladau.Dupa primele impresii pe care cele care au participat la show le-au facut publice, si Vladau, la fel ca si fostul
Bote si 'burlacul' Vladau s-au luat la baiate? Iata ce spune designerul! Bote si 'burlacul' Vladau s-au luat la baiate? Iata ce spune designerul!
Despre designerul Catalin Botezatu si Bogdan Vladau, noul 'burlac', se zvoneste ca ar fi ajuns la cutite in spatele camerelor de filmare are show-ului 'Burlacul'. Bote ii reproseaza 'burlacului' ca nu are pic de rafinament si nu stie cum sa se comporte cu concurentele din emisiune, iar Vladau este