Cadoul inedit pe care i l-a facut Gigi Becali lui George Simion. Ce dar de nunta i-a pregatit

Cadoul inedit pe care i l-a facut Gigi Becali lui George Simion. Ce dar de nunta i-a pregatit
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
10 Aug 2022, 21:55
  update
Actualizat
10 Aug 2022, ora: 21:58
      person Gigi Becali
George Simion, liderul AUR, se pregateste de nunta. Cu aceasta ocazie, Gigi Becali, i-a pregatit politicianului un dar inedit. Omul de afaceri a dezvaluit ce cadou i-a pregatit politicianului.

Astfel, pentru nunta care va avea loc pe 27 august, Gigi Becali ii va oferi lui George Simion doua tone de branza.

„Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali, care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză. O să avem şi mămăliguţă cu brânză”, a declarat George Simion, potrivit Antena 3. Simion se află într-o relație cu Ilinca Munteanu, o femeie cu 11 ani mai tânâră decât el, care a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu. Parlamentarul a făcut pasul cel mare și a decis s-o ceară în căsătorie pe Ilinca, despre care spune că „stă departe de politică”.

George Simion a anuntat in urma cu cateva saptamana ca urmeaza sa o duca la altar pe iubita sa Ilinca. La nunta vor participa peste 1200 de persoane.

„De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu şi Ilinca vă invităm la nuntă.Aş vrea ca voi, toţi, peste 1.200 de oameni şi zecile-sutele de mii care accesaţi pagina să îmi facă mie onoarea de a veni la nunta pe care o am împreună cu aleasa mea pe 27 august. Va fi cea mai mare bucurie dacă veniţi, dacă veniţi mii, zeci de mii, şi de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitaţii la nuntă. Sper să vină cât mai mulţi cântăreţi, prieteni de-ai noştri”, a anunțat George Simion.

Recomandari