Care a fost cauza mortii lui Mile Povan la doar 31 de ani. Facuse obsesie pentru slabit

Care a fost cauza mortii lui Mile Povan la doar 31 de ani. Facuse obsesie pentru slabit
  calendar_month   update 28 Feb 2024, ora: 20:25      
Mile Povan, interpret de muzica populara, s-a stins din viata la doar 31 de ani. Artistul a lasat multa durere in urma. Moartea sa a lovit ca un trasnet apropiatii, mai ales ca nimeni nu stia ca acesta sa aiba probleme de sanatate.

Se pare insa ca artistul avea o obsesie in ultima perioada pentru slabit. Asa ca a apelat la o cura de slabire dura si ar fi luat pastile pentru slabit. Ar fi vorba mai exact despre Ozempic, un medicament care a creat mari controverse si este eliberat cu reteta diabeticilor. Aceste medicamente pot avea efecte secundare grave, precum insomnii, anxietate, palpitaii, diaree sau iratibilitate severa. Chimicalele din astfel de pastile pot deregla complet metabolismul și duc, de multe ori, la dependență.

O femeie din Australia a murit anul trecut tot din cauza acestui medicament. Aceasta a luat Ozempic pentru ca isi dorea sa slabeasca cateva kilograme pentru nunta fiicei sale. Cazul sau a produs numeroase dezbateri in ceea ce priveste efectele acestui medicament.

Ozempic este un medicament aprobat de US Food and Drug Administration, recomandat persoanele care suferă de diabet de tip 2. Din nefericire, multe persoane au ajuns sa foloseasca acest medicament doar pentru a scapa de kilogramele in plus.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Leul
  • person

    ""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right