Cat a costat rochia cu care Andreea Esca a facut furori la Untold 2022. Cati bani trebuie sa scoti din buzunar daca vrei sa o cumperi

Cat a costat rochia cu care Andreea Esca a facut furori la Untold 2022. Cati bani trebuie sa scoti din buzunar daca vrei sa o cumperi
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
10 Aug 2022, 22:10
  update
Actualizat
10 Aug 2022, ora: 22:10
     
Andreea Esca a lasat pupitrul stirilor pentru cateva zile de distractie la Untold 2022. Vedeta de la Pro TV a facut furori la celebrul festival si a atras atentia tuturor cu vestimentatia sa.

Prezentatoarea TV a ales pentru aceasta iesire o rochie alba, fabuloasa, incarcata cu multe volane. Tinuta i s-a potrivit de minune si chiar a atras atentia tuturor femeilor, care au inceput deja sa o caute pe retelele de socializare. Daca vrei insa sa iti cumperi o astfel de rochie, trebuie insa sa stii ca pretul este unul urias. O astfel de rochie costa nu mai putin de 1195 de dolari, cu reducere aplicată de 39%, iar pe shopperboard.com, același model ajunge la pretul de 1950 de dolari.

Andreea Esca a dezvăluit că a cumpărat creația de la Izabela Mandoiu, o creatoare celebră de modă din România. Produsul nu mai face parte din oferta pusă la dispoziție pe site-ul Izabelei Mandoiu, dar pe site-urile de specialitate, creația se vinde pentru sume colosale.

Recomandari