Skip to article

Cat castiga Mihaela Radulescu la "Romanii au talent". Vezi ce suma fabuloasa ii intra in conturi!

Cat castiga Mihaela Radulescu la "Romanii au talent". Vezi ce suma fabuloasa ii intra in conturi!
Mihaela Radulescu este unul dintre cele mai controversate personaje ale showbizului in aceste zile.

Dupa ce a facut grasa o tanara gimnasta de 14 ani, a sarutat pe buze un concurent de 20 de ani si s-a tavalit prin faina, vedeta si-a pus toata tara in cap. Ei bine, pentru toate aceste gesturi diva de la Monaco este platita regeste.

Ea incaseaza pentru fiecare editie a show-ului "Romanii au talent" nu mai putin de 10.000 de euro. Astfel ca, pentru un sezon intreg de "Romanii au talent", ea este remunerata cu o suma care ajunge la circa 100.000 de euro.

Potrivit wowbiz.ro, diva ar cere 5.000 de euro pentru o ora ca prezentatoare la evenimente private, corporate.

Articole recomandate

Pro TV o apara pe Mihaela Radulescu. Vezi reactia oficiala dupa scandalul "Romanii au talent"! Pro TV o apara pe Mihaela Radulescu. Vezi reactia oficiala dupa scandalul "Romanii au talent"!
Show-ul "Romanii au talent" a debutat in forta anul acesta. Noua membra a juriului, Mihaela Radulescu a reusit sa creeze un adevarat iures pe retelele de socializare dupa ce a mustrat o tanara de 14 ani ca este prea grasa pentru dansul sportiv, dar si dupa ce s-a tavalit cu sanii prin faina,
Scorpie sau un rol de simplu jurat? Cum reuseste Mihaela Radulescu sa creeze mereu scandal! Scorpie sau un rol de simplu jurat? Cum reuseste Mihaela Radulescu sa creeze mereu scandal!
Mihaela Radulescu este unul dintre personajele-cheie ale momentului. Rolul de jurat pe care l-a acceptat in cadrul emisiunii "Romanii au talent" a iscat din nou scandal. De data aceasta unul de o amploare uriasa. Criticile si comportamentul divei in cadrul show-ului de la Pro Tv au creat rumoare in
Mihaela Radulescu, pusa la zid de un psiholog: "Daca spunea asta in Monaco, era data in judecata si risca sa i se ia si copilul" Mihaela Radulescu, pusa la zid de un psiholog: "Daca spunea asta in Monaco, era data in judecata si risca sa i se ia si copilul"
Mihaela Radulescu este personajul momentului. Toata lumea vorbeste despre diva dupa ce aceasta le-a spus in fata a mii de telespectatori unor tinere gimnaste ca sunt prea grase pentru pasiunea lor.Vedete, jurnalisti, oameni de rand, dar si psihologii i-au sarit rapid divei de la Monaco in cap si au
Studenta care a facut-o "penibila" pe Mihaela Radulescu revine cu un nou mesaj: "De dragul banilor, al succesului sau al "rolului" unii au uitat sa fie oameni"! Studenta care a facut-o "penibila" pe Mihaela Radulescu revine cu un nou mesaj: "De dragul banilor, al succesului sau al "rolului" unii au uitat sa fie oameni"!
Adriana Sandru, studenta la Jurnalism care i-a scris Mihaelei Radulescu o scrisoare publica dupa prima editie "Romanii au talent", revine cu un nou mesaj pe blogul sau personal. Astfel, dupa ce tanara a facut-o "penibila" pe diva de la Monaco si a creat o adevarata isterie pe retelele de
Tinerele criticate de Mihaela Radulescu la "Romanii au talent" au performante uriase. Sunt multiple campioane nationale la gimnastica ritmica! Tinerele criticate de Mihaela Radulescu la "Romanii au talent" au performante uriase. Sunt multiple campioane nationale la gimnastica ritmica!
Reactia dura pe care a avut-o Mihaela Radulescu dupa prestatia a doua tinere gimnaste pe scena "Romanii au talent" a creat o adevarata isterie in mediul virtual. "Grasii au loc oriunde in lume, in afara de dans. Te-ai luat de mine aiurea-n tramvai. Ne zicem parerea. Tie-ti plac dansatoarele grase?
Mihaela Radulescu, prima reactie dupa scandalul "Romanii au talent": "Femei suparate, nu va mai asteptati la iubire" Mihaela Radulescu, prima reactie dupa scandalul "Romanii au talent": "Femei suparate, nu va mai asteptati la iubire"
Numele Mihaelei Radulescu a fost o omniprezent in ultimele trei zile pe toate retelele de socializare, dar si in marile publicatii romanesti. Vedeta a fost aspru criticata de publicul "Romanii au talent", dupa ce i-a spus unei tinere gimnaste de 14 ani ca este prea grasa si ca ar trebui sa