Catalin Bordea a ajuns la psiholog dupa America Express. Cum a ajuns in aceasta situatie

Catalin Bordea a ajuns la psiholog dupa America Express. Cum a ajuns in aceasta situatie
  calendar_month        
Catalin Bordea a facut dezvaluiri uimitoare in cadrul unui podcast. Prezentatorul TV a marturisit ca a ajuns sa faca terapie dupa America Express. La intoarcerea in tara, acesta s-a confruntat cu stari puternice de anxietate si depresie, astfel ca a decis sa apeleze la ajutorul specialistilor.

Cătălin Bordea a mărturisit că în primele două săptămâni la America Express avea atacuri de panică, însă mai apoi și-a revenit. Când a ajuns acasă, Cătălin Bordea și-a dat seama că nu este în regulă.

'Da, și încă fac (n.r. terapie). Este o chestie foarte importantă. Eram împotriva înainte, dacă îmi ziceai că mergi la psiholog... Eu eram moldovean până la capăt. Unde mergi?(...). Am avut toate chestiile astea, până acum, cu terapie, cu citit foarte mult. După America Express, după ce m-am întors.Acolo am pățit o chestie foarte... și încă mi se întâmplă. Mi-a dispărut frica la un moment dat. După două săptămâni am avut atac de panică, am zis "gata", iar după mi-a dispărut frica. M-am întors acasă și am intrat în alte frici, d-astea de relații personale, și am realizat că nu mai vreau. Vreau să ajung să te țin controlul sau dacă îmi este frică de ceva să merg mai departe, așa cum s-a întâmplat și acolo.'', a declarat Cătălin Bordea, în cadrul podcast-ul lui Damian Drăghici.

Recomandari