Catalin Maruta a ajuns de urgenta la spitalul Matei Bals din Capitala: Aveti grija, oameni buni!

Catalin Maruta a ajuns de urgenta la spitalul Matei Bals din Capitala: Aveti grija, oameni buni!
  calendar_month   update 15 Mai 2024, ora: 18:51      
Catalin Maruta a ajuns de urgenta la Spitalul Matei Bals din Capitala dupa ce s-a jucat cu pisica lui Miti. Prezentatorul TV a trebuit sa faca trei vaccinuri, două de antirabic și unul de antitetanos, dupa ce a fost muscat de felina.

Sotul Andrei recomanda tuturor sa mearga la spital daca se intampla sa fie muscati de animalele de companie. Chiar daca pisica lui este una de casa si a fost vaccinata, un astfel de moment poate fi periculos pentru sanatate.

„Noaptea trecută m-am jucat un pic cu Miți și astăzi am fost să îmi fac injecție. Mi-am făcut antirabic, antitetanos. Mi-am făcut vreo trei vaccinuri. Chiar dacă e pisică de casă, chiar dacă e vaccinată, ea mai merge prin curte și poate să facă foarte multe prostii, adică să se joace cu gheruțele ei, să fie mușcată de alte pisici, ceea ce nu este bine. Am fost la doamna Elena, la Matei Balș. Am făcut vaccinul înainte de emisiune.

Să vezi ce înseamnă joaca cu pisica. Aveți grijă oameni buni, că dintr-o glumă ca asta… Așa ceva? Oameni buni, chiar dacă aveți pisica dumneavoastră acasă sau câinele, cel mai bine este să mergeți la doctor dacă sunteți mușcați”, a spus prezentatorul TV, în cadrul emisiunii „La Măruță”.


Recomandari