Cati bani a castigat Anisia Gafton la Sunt celebru, scoate-ma de aici. Suma uriasa cu care a plecat acasa

Cati bani a castigat Anisia Gafton la Sunt celebru, scoate-ma de aici. Suma uriasa cu care a plecat acasa
  calendar_month   update 25 Nov 2022, ora: 17:51      
Anisia Gafton a castigat finala show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici. Dupa ce a rezistat 3 luni in conditii inumane in jungla din Dominicana, comedianta a plecat acasa cu o suma uriasa.

Cei doi finalisti ai show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici au fost Anisia Gafton si Giani Kirita. Ei s-au duelat in marea finala, dupa o lunga lupta cu multe obstacole.

Anisia Gafton a avut mai mult succes si a fost cea care a iesit in final invingatoare. Ea a plecat acasa cu titlul de Regina Junglei, dar si cu o suma uriasa de bani.

„Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Rux, mulțumesc din inimă! În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc. Nu îmi vine să cred că am câștigat!”, au fost cuvintele Anisiei, după ce a fost desemnat câștigătoarea emisiunii.

Astfel, dupa 3 luni petrecute in jungla din Republica Dominicana, Anisa a incasat 2000 de euro saptmanal, iar la final a plecat acasa cu aproximativ 128.000 de euro, bani adunați pe parcursul întregii perioade petrecute în condițiile inumane la care au fost expuși toți concurenții.

Recomandari