Cati bani a cheltuit Oana Roman pentru inmormantarea mamei sale, Mioara Roman. Ceremonia funerara a fost una fastuoasa, cu coliva cu foita de aur

Cati bani a cheltuit Oana Roman pentru inmormantarea mamei sale, Mioara Roman. Ceremonia funerara a fost una fastuoasa, cu coliva cu foita de aur
  calendar_month   update 28 Feb 2024, ora: 19:04      
Oana Roman si-a dorit o inmormantare cu fast pentru mama ei, Mioara Roman. Tocmai din acest motiv a apelat la serviciile celei mai cunosute organizatoare de evenimente funerare, Gabriela Lucutar.

Pachetele pentru pomana au continut icre de sturion, iar coliva a fost presărată cu foițe de aur de 24 de karate. Cele doua fete ale Mioarei Roman au cheltuit sume semnificative pentru a-si conduce mama pe ultimul drum. Astfel, ca in total, pentru un meniu de lux, sicriu, flori albe si limuzina de lux, Oana Roman a platit o suma substantiala.

„Pachetele au fost 12 cu vase și 80 fără vase. Au fost șapte coșuri cu colivă mari, plus cea cu foiță de aur, în total opt. Și tot nu au fost suficiente! Au rămas și unii cărora nu le-am dat. Trebuia să fac zece! Am văzut că unii au luat și trei pachete, de persoană, le ascundeau. Afară era omor, când am ieșit cu pachetele din biserică!I-am lăsat să ia că mi-a fost milă.Am împărțit pachete și la biserică, și la cimitir. Pachetele au fost consistente și au conținut icre de sturion, pentru că îi plăceau foarte mult icrele Mioarei, zacuscă de vinete, brânză topită, măsline, cașcaval, salam de Sibiu, dulceață de trandafiri, dulceață de cireșe, plăcintă de mere, de dovleac, vin, apă, Pepsi fără zahăr, sarmale, somon, două feluri de ciocolată, o cutie mare și o ciocolată mică cu cireșe și pâine de casă”, a povestit Gabriela Lucuțar pentru Click!

Gabriela Lucuțar nu a specificat cu exactitate suma integrală, dar a spus că o înmormântare poate porni de la 7000 de lei și poate ajunge și până la 20.000 de lei.

„Oana îmi este prietenă foarte bună și nu am ezitat să o ajut atunci când a apelat la mine. Costurile unei astfel de înmormântări contează prea puțin, mai ales când este vorba de un prieten pe care trebuie să-l ajuți într-unul dintre cele mai dificile momente din viață. Doar atât vă pot spune: la mine prețul unei înmormântări pornește de la 7000 de lei și poate ajunge și până la 20.000 de lei, în funcție de cerințele clientului”, a mai spus ea pentru sursa amintită anterior.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pentru Horia
  • person

    "nimic nu este intamplator"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right