Skip to article

Catrinel Menghia, superba in lenjerie intima

Catrinel Menghia, superba in lenjerie intima Catrinel Menghia
Superba ca de obicei, Catrinel Menghia nu a ezitat sa nu profite de ceea ce i-a oferit natura si a pozat, din nou, in lenjerie intima (transparenta) pentru a promova colectia de primavara-vara Lisa Charmel.

Catrinel Menghia este un model de talie internationala, ea fiind descoperita la doar 16 ani. Are o adevarata cariera in spate, a prezentat colectiile vestimentare Georgio Armani si a aparut in reviste precum FHM, Maxim si Sports Ilustrated.

A jucat in "La citta ideale" (2012), in regia lui Luigi Lo Casio, si in pelicula "Tutti I rumori del mare" (2012), in regia lui Federico Brugia.

Catrinel a aparut si in cunoscutul serial CSI - Crime Scene Investigation.

Catrinel Menghia


Catrinel Menghia


Catrinel Menghia


Articole recomandate

Catrinel Menghia a dat lovitura la Hollywood! Vezi in ce film va juca Catrinel Menghia a dat lovitura la Hollywood! Vezi in ce film va juca
Inca o romanca frumoasa cucereste America. Modelul Catrinel Menghia a dat lovitura la Hollywood fiind aleasa sa joace in serialul politist CSI: Las Vegas. Ea a postat pe pagina personala de facebook fotografii de la filmari ce au fost foarte apreciate de fani. Ea nu a dorit insa sa dezvaluie prea