Ce a patit Liviu Varciu in vacanta din Maldive. Artistul este desfigurat

Ce a patit Liviu Varciu in vacanta din Maldive. Artistul este desfigurat
  calendar_month   update 30 Ian 2023, ora: 19:45      
Liviu Varciu si sotia lui Anda Calin au plecat cateva zile intr-o vacanta exotica in Maldive. Desi trebuiau sa petreaca clipe de neuitat, se pare ca pentru artist aceasta vacanta s-a transformat rapid in cosmar.

Liviu le-a marturisit fanilor sai ca s-a trezit cu fata umflata, iar imaginile pe care le-a postat pe retelele de socializare i-au speriat pe fanii artistului. Mai mult, cantaretul a marturisit ca starea sa s-a inrautatit, iar acum a decis sa mearga la medic.

'Dacă erați îngrijorați să fiți, că nu m-am desumflat prea mult... Și am impresia că acum încep să mă umflu și mai tare. Cică suntem în Maldive, umflat la ochi... Nu o să pot să fac nicio poză. Ori m-a bătut doamna (n.r. Anda Călin), eu am simțit ceva aseară. Începe să se și înnegrească (...).M-am trezit frumos, gata mă, nu mai e așa rău. E mai rău!. Cineva mă bate, clar. Mă duc la cabinetul medical ori am. Eu am văzut mulți chinezi pe aicea și poate ne transformăm toți. Mai am un pic și aia e.'', a dezvăluit Liviu Vârciu pe rețelele de socializare

''Azi-noapte mare căldură, mare, mare. Stăteam eu așa și am zis să dau drumul la aerul condiționat. Am luat telecomanda și am dat să se stingă în 30 de minute. M-am culcat la 12. Pe la 5:20 se trezește doamna, aerul mergea. M-am trezit și eu la 8... M-am umflat tot, am atâta capul. M-ați înjurat rău de tot.'', a mărturisi Liviu Vâciu pe rețelele de socializare.

Recomandari