Ce face Carmen Harra pentru a atrage banii in viata ei. Obiceiul pe care il are in fiecare dimineata

Ce face Carmen Harra pentru a atrage banii in viata ei. Obiceiul pe care il are in fiecare dimineata
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
11 Aug 2022, 17:30
  update
Actualizat
11 Aug 2022, ora: 17:33
     
Carmen Harra a dezvaluit care este secretul sau pentru a atrage banii in viata sa. Ea i-a indemnat chiar si pe fanii sai sa incerce acest truc pentru a atrage norocul. Celebra clarvazatoare este convinsa ca acest obicei poate aduce prosperitatea si a ajutat-o sa castige bani multi, astfel incat sa ajunga milionara.

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra, la Antena Stars.

„Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră.Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim.Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, a spus clarvăzătoarea.

Recomandari