Ce i-a adus Smiley Ginei Pistol, dupa ce vedeta a aflat de la medic ca nu poate ramane insarcinata

Ce i-a adus Smiley Ginei Pistol, dupa ce vedeta a aflat de la medic ca nu poate ramane insarcinata
  calendar_month        
Gina Pistol a dezvaluit o poveste emotionanta, dupa ce medicii i-au spus ca sansele ei de a ramane insarcinata sunt minime.

In varsta de 40 de ani, Gina Pistol a fost profund marcata de incertitudine, insa destinul i-a rezervat o surpriza. In podcastul lui Damian Draghici, Gina Pistol si-a deschis sufletul, povestind momentul special in care a aflat ca va deveni mama. Chiar daca tratamentele nu pareau sa aiba efect si sperantele erau reduse, Gina a fost binecuvantata cu nasterea naturala a fiicei sale, Josephine.

Gina a marturisit ca atunci cand a ramas insarcinata, nu se afla in perioada fertila conform calculelor obisnuite. Pentru ea, acest lucru a fost o dovada clara a interventiei divine si a puterii miraculoase a vietii. In plus, Gina a dezvaluit ca Smiley i-a adus de pe Muntele Athos braul Maicii Domnului, pe care l-a purtat cu ea pentru o lunga perioada, simbolizand puterea credintei si sprijinul divin in calatoria sa catre maternitate.

„Mie Andrei mi-a adus de pe Muntele Athos braul Maicii Domnului. L-am purtat. L-am pus intr-un portofel si era cu mine tot timpul. In urma unor analize am aflat si mi-au spus mai multi medici ca nu am nicio sansa, am sanse 0,1 sa raman insarcinata. Chiar si cu tot felul de tratamente si asa, nu imi promite nimeni nimic. Am ramas insarcinata si stiu momentul in care am ramas insarcinata.

Eram intr-o perioada in care nu eram fertila. Ce am simtit eu in momentul ala, nu am mai simtit niciodata in viata mea. Nici nu stiu cum sa iti explic ce am simtit”, a povestit Gina Pistol.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

accident
  • person

    "mai puternic"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right