Ce nume va purta Simona Halep dupa casatoria cu Toni Iuruc. Se va face o exceptie

Ce nume va purta Simona Halep dupa casatoria cu Toni Iuruc. Se va face o exceptie
  calendar_month   update 13 Sep 2021, ora: 12:58      
Simona Halep este cea mai fericita femeie. Pe 15 septembrie se va casatori cu logodnicul sau, Toni Iuruc, iar a eveniment vor participa 300 de invitati. Petrecerea dupa cununie se va organiza la clubul Fratelli din Mamaia.

La eveniment vor lua parte doar rudele si prieteii foarte apropiati. Cununia civila a fost organizata pana la cele mai mici detalii.
Stere Halep, tatăl vedetei, nu are deloc emoții.

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a declarat Stere Halep.

Conform unor surse Ziare.com, sportiva din Constanța va lua și numele soțului pe lângă cel de Halep. Astfel, tenismena se va numi Simona Halep – Iuruc. Este o excepţie. De obicei în familiile machedonilor, fetele iau mereu numele soţului.

Nunta Simonei Halep şi a lui Toni Iuruc va avea loc anul viitor, în București. Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani. Divorțat și cu 13 ani mai mare ca tenismena, el a cerut-o în căsătorie în această vară pe sportivă.
Recomandari