Ce pensie mica incaseaza Corina Chiriac dupa o viata pe scena. Suma rusinoasa pe care o primeste artista lunar

Ce pensie mica incaseaza Corina Chiriac dupa o viata pe scena. Suma rusinoasa pe care o primeste artista lunar
  calendar_month   update 01 Dec 2023, ora: 14:02      
Corina Chiriac a trait aproape toata viata ei pe scena. A avut mii de spectacole si, dupa atatia ani de munca, artista incaseaza o pensie modica de la stat.

Chiar daca nu a vrut sa dezvaluie suma exacta pe care o incaseaza, artista a marturisit ca este insuficienta pentru un trai decent. Tocmai din acest motiv, Corina Chiriac a fost nevoita sa se limiteze in ceea ce priveste cheltuielile.

„Am, desigur, o pensie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber. Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă.”, a mărturisit Corina Chiriac, în urmă cu ceva timp, conform playtech.ro.

Nici Maria Dragomiroiu nu are o pensie mare. Artsita a marturisit ca primeste lunar de la stat 2000 de lei, desi initial a avut 1200 de lei pensie.

Corina Chiriac și Maria Dragomirescu au pensii foarte mici, deși au trăit o viață întreagă pe scenă. Maria Dragomiroiu a mărturisit exact ce sumă de bani primește lunar din partea statului. Ani de zile s-a trezit în conturi cu suma de 1.200 de lei. Între timp, suma a mai crescut și a ajuns la 2.000 de lei.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

4 oct
  • person

    "nu pot sa imi dau seama de ce a tebuit sa astept 30 de ani ca sa il intalnesc!!!unde a fost pana acu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right