Ce profit are Pescobar pe o singura zi! Suma este una uriasa, afacerea ii merge bine

Ce profit are Pescobar pe o singura zi! Suma este una uriasa, afacerea ii merge bine
  calendar_month   update 17 Apr 2024, ora: 18:44      
Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, are o afacere de mare succes. Taverna Racilor ii aduce profituri uriase. Desi a avut probleme dupa controalele ANPC si chiar i-au fost inchise restaurantele, Pescobar a reusit sa se redreseze rapid, iar acum face bani pe banda rulanta.

Taverna Racilor se bucura de un succes urias, iar strategia de marketing a lui Pescobar pare sa fie una de succes. Intr-o singura zi el produce zeci de mine de euro. Filmuletele pe care afaceristul le posteaza pe retelele de socializare ii aduc clienti foarte multi.

Afaceristul are locații în mai multe orașe din România, precum București, Cluj, Timișoara sau Craiova. Fiecare restaurant are o pagină de Instagram cu zeci de mii de urmăritori, reușind, astfel, să atragă atenția și să își facă brand-ul cunoscut la nivel național.

Mitică Dragomir l-a dat de gol pe patronul de la Taverna Racilor, dezvăluind că Pescobar are o avere de 25 de milioane de euro. Profitul pe care îl obține zilnic din afacerile sale este unul uriaș.

„E cel mai tare pe lichidități. Din HoReCa nu-l bate nimeni. Are profit de 100.000 de euro pe zi, care îi rămân…Clujul, Timișoara, Craiova, Snagovul. Face 100.000 de euro pe zi, nu pe lună, câștig. Anul ăsta face peste 25 de milioane de euro. Tu m-ai întrebat de avere, avere a început să facă acum. Nu-l iubește nimeni, din cauza succesului. Dacă ai succes, toată lumea vrea să-ți pună piedici. Asta e România”, a declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ce este perusul?
  • person

    "perusul este, fara indoliala, cel mai comun papagal de companie originar din australia."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right