Ce reactie a avut fiica lui Marius Lacatus cand a aflat ca este adoptata: Pentru noi este copilul nostru si atat

Ce reactie a avut fiica lui Marius Lacatus cand a aflat ca este adoptata: Pentru noi este copilul nostru si atat
  calendar_month   update 03 Apr 2024, ora: 16:55      
Marius Lacatus a povestit recent in cadrul unui podcast lucruri surprinzatoare despre fiica sa, Alexandra. In anul 2000, el si sotia lui au decis sa infieze un copil, iar acum fostul fotbalist a dezvaluit cum a decurs procesul de adoptie si cum a reactionat fiica sa cand a aflat ca este adoptata.

„Dacă intrai acolo, la leagănul de copii, și îi vedeai, crede-mă că ți se rupea inima. Vezi o dată, de două ori un băiețel, apoi vezi o fetiță o dată, de două ori, trebuie să iei o decizie până la urmă.

Ne-a permis să o ducem acasă, să stea o perioadă cu noi, să se acomodeze. Pentru noi Alexandra este copilul nostru și atât. S-a ocupat Mariana să îi spună (n.r.- că e înfiată). Nu i-a spus foarte târziu, când a început școala. Nu a reacționat în niciun fel pentru că noi întotdeauna am fost foarte deschiși cu ea. Dacă ea dorește vreodată să încercăm să își găsească mama biologică sau familia, am putea încerca, dacă ea își dorește lucrul ăsta. Nimeni nu o oprește. Nu și-a manifestat deocamdată dorința”, a spus Lăcătuș, într-un podcast.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

romancele sunt frumoase
  • person

    "cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right