Ce salariu incaseaza lunar actrita Carmen Tanase: "Am avut perioade in care nu imi ajungeau banii"

Ce salariu incaseaza lunar actrita Carmen Tanase: "Am avut perioade in care nu imi ajungeau banii"
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
01 Iul 2022, 19:05
  update
Actualizat
01 Iul 2022, ora: 19:06
     
Actrita Carmen Tanase a marturisit recent cati bani castiga lunar din teatru. Aceasta a marturisit ca a hotarat sa creeze continut in social media pentru a-si rotunji veniturile. 

Actrița încaseză lunar 1.300 de euro (n.r. – 6.200 de lei net) din podcast, o sumă destul de mică având în vedere popularitatea artistei.

„Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc.

Da, am avut perioade (n.r. – când nu îi ajungeau banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a declarat Carmen Tănase.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Prietenie?
  • person

    "nimic nu este intamplator"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere