Ce secret are Tudor Gheorghe pentru a se mentine in forma la 77 de ani. Unde merge de doua ori pe an

Ce secret are Tudor Gheorghe pentru a se mentine in forma la 77 de ani. Unde merge de doua ori pe an
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
30 Iul 2022, 17:10
  update
Actualizat
30 Iul 2022, ora: 17:14
     
Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. La 77 de ani, solistul se mentine intr-o forma de invidiat, iar recent a dezvaluit, in cadrul unui interviu care este secretul sau. 

”Rețetă? Nu cred că am așa ceva! Însă, prefer să pun accentul pe muncă și seriozitate. Și mai există încă un amănunt.De două ori pe an, o dată vara, o dată la sfârșitul toamnei sau la începutul iernii, merg la Techirghiol. Împachetările cu nămol și toate tratamentele de această zonă deosebită au un efect special asupra mea.

Fac asta de câțiva ani buni! Inclusiv acum, la finele lunii iulie, tot aici sunt, la Techirghiol!”, a declarat cântărețul pentru playtech.ro.Artistul a mai explicat că trebuie să ai o anumită condiție fizică pentru a susține spectacol.”Eu mă consider un om serios, nu o vedetă. Ca atare, nu-mi permit să leșin după două melodii, pe scenă, ca să zic așa!Nu mă pot fâțâi câteva minute și apoi sala să realizeze că nu pot cânta așa cum o fac de obicei!”, a dezvăluit artistul.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Imagine Life !
  • person

    "articolele publicate pe site in varianta necenzurata si adresele paginii mele web!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere