Skip to article

Cezar Ouatu: 'Ma consider castigator. Cred in paradoxul Cezar.'

Cezar Ouatu: 'Ma consider castigator. Cred in paradoxul Cezar.' Cezar Ouatu
Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision, este pregatit pentru confruntarea de la Malmo, din Suedia.

Intr-o conferinta de presa sustinuta marti, inaintea plecarii in Suedia, Cezar a afirmat ca primul sau obiectiv este acela de a trece de semifinala din 16 mai, atunci cand va intra in concurs de pe ultima pozitie.

Sunt cat se poate de pregatit. Sunt fericit sa reprezint Romania si sa duc mai departe acest renume pe care Romania il are pe scena Eurovision-ului, de a fi tot timpul in primele zece locuri. Eu voi merge cu pasi marunti. Primul meu obiectiv este de a trece in finala. Este un obiectiv important, dupa care, daca am reusit sa trecem acest pas de acolo, cred ca vom avea mari sanse.

Popasurile eurovisionistice de-a lungul Europei, la Londra, Amsterdam si Bruxelles au fost foarte bune. Am fost primit cu foarte multa caldura de fani. Sunt in primul rand fericit ca totusi am ramas la stadiul finalei in care marele public m-a votat. Ma consider castigator si cu acest spirit voi pleca si la Malmo. Cred in paradoxul Cezar.
a declarat Cezar.

O prezenta controversata la Eurovision, Cezar a mai precizat ca fanii il sustin si ca l-au incurajat si l-au sfatuit sa nu puna la suflet atacurile presei straine.

Multi admiratori mi-au spus sa nu pun la suflet daca exista tot felul de comentarii, este normal, este natural sa existe pareri pro si contra. Am incercat in aceasta perioada sa nu citesc nimic. Mirror este un tabloid, este normal sa scrie. Ideea este ca au scris si de bine, dar nu se preiau partile bune in Romania, se preiau numai chestiile negative. Voi confirma la Malmo si voi reusi sa ii fac sa isi schimbe ideea, a explicat Cezar Ouatu.

Melodia "It's My Life", pe care Cezar o va interpreta la Eurovision in acest an, le-a lasat o impresie foarte proasta ziaristilor din Marea Britanie.

Intr-un articol din tabloidul Mirror, jurnalista Ann Gripper scrie:

Cezar incepe cantecul precum un solist surestictat dintr-un restaurant, dupa care se lanseaza intr-un falsetto care ar putea crapa pahare

Vestimentatia lui Cezar Ouatu si a Alexandrei, backing vocal pe scena de la Malmo, au fost create de Doina Levinta.

Cezar, reprezentantul Romaniei la Eurovision, va evolua ultimul in cea de a doua semifinala a concursului Eurovision din 16 mai.

Prima semifinala va avea loc pe 14 mai, iar marea finala pe 18 mai, la Malmo, in Suedia.

Cezar Ouatu este contratenor si are o cariera de peste zece ani in lumea operei internationale, cu spectacole in cele mai importante sali si teatre din lume.

A decis in 2012 sa abordeze genul pop-opera, imbinand genul opera cu cel pop-opera pe aceeasi scena, intr-un concept inovativ si original pe plan mondial.

Articole recomandate

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision, declaratie surprinzatoare despre manele si Inna! Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision, declaratie surprinzatoare despre manele si Inna!
Cezar Ouatu, reprezentatul Romaniei la Eurovision 2013 este incantat de manele si manelisti! Cu toate ca este contratenor, si canta opera si pop-opera, Cezar nu ascunde faptul ca ii plac manelele si ii complimenteaza chiar pe cantaretii de manele pentru talentul lor muzical. Mai mult, prezent
Jean Paul Gaultier va crea rochia prezentatoarei Eurovision 2013! Jean Paul Gaultier va crea rochia prezentatoarei Eurovision 2013!
Cunoscut pentru pasiunea lui pentru muzica, designerul francez Jean Paul Gaultier va crea anul acesta rochia pe care o va purta Petra Mede, prezentatoarea finalei Eurovision 2013, care se va desfasura pe 18 mai, la Malmo, Suedia.Designerul nu se afla la prima colaborare cu Eurovison-ul. Anul trecut