Skip to article

Cheloo, accidentat grav in timpul auditiilor X Factor!

Cheloo, accidentat grav in timpul auditiilor X Factor! Cheloo
Un numar de 'acrobatie' din timpul auditiilor X Factor i-a adus lui Cheloo mari necazuri.

Juratul X Factor s-a accidentat dintr-o gluma. A vrut sa fie purtat pe brate precum candidatii respinsi insa a cazut alegandu-se cu umarul dislocat. Cheloo a fost internat de urgenta la Spitalul de Ortopedie de la Foisor.

Capul de la umar a fost dislocat complet, a trebuit sa i-l puneam la loc. , a declarat pentru Libertatea medicul care l-a tratat pe cantaret.

Cheloo este nevoit sa stea in repaus timp de trei saptamani si sa urmeze apoi sedinte de recuperare medicala.

Juratul, care nu isi poate folosi bratul drept, a declarat la intoarcerea pe scena X Factor: Ma simt ca moartea-n corset, va trebui sa tin coasa cu stanga, sa ma sprijin.

Articole recomandate

Urlete si injuraturi la X Factor: Cheloo s-a enervat din cauza manelelor! Urlete si injuraturi la X Factor: Cheloo s-a enervat din cauza manelelor!
In momentul in care a fost dezvaluit faptul ca Cheloo va face parte din juriul X Factor de anul acesta, toata lumea se astepta la certuri si scandal.Patru emisiuni la rand, Cheloo a demonstrat ca se poate comporta calm si civilizat si se poate cenzura chiar si cand e nervos.La editia de aseara X
Incredibil! Cheloo, la un pas sa izbucneasca... in lacrimi! Incredibil! Cheloo, la un pas sa izbucneasca... in lacrimi!
Imposibilul pare sa se intample la X Factor!I-a taxat pe concurenA£i cu fel de fel de replici acide, i-a trimis acasa fara menajamente si le-a spus adevarul brut in fata, fara a schita niciun semn de emotie.Nimeni si nimic nu parea sa ajunga vreodata sa-l sensibilizeze pe Cheloo, aparent cel