Cine este si cu ce se ocupa sotia lui Dan Negru. Prezentatorul TV a dezvaluit totul despre partenera sa de viata

Cine este si cu ce se ocupa sotia lui Dan Negru. Prezentatorul TV a dezvaluit totul despre partenera sa de viata
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
31 Iul 2022, 15:40
  update
Actualizat
31 Iul 2022, ora: 15:40
     
Dan Negru este unul dintre cei mai discreti prezentatori TV atunci cand vine vorba despre viata sa personala. Si-a tinut departe de micul ecran familia si a evitat orice scandal. Invitat recent in cadrul unei emisiuni online, Dan Negru a vorbit deschis despre partenera sa de viata. 

Dan Negru a precizat că soția sa este medic stomatolog. O meserie din care se câștigă bani frumoși și pe care o practică de mai bine de 12 ani. 

”Nevastă-mea nu are treabă cu lumea asta. E stomatolog. Ce să facă la televizor? La emisiuni cu dinți?! Trebuie să-ți cunoști limita. Treaba mea e asta, să apar la televizor, să fac emisiuni, dar ea nu e în lumea asta. Am văzut mulți oameni în showbiz care zic > Poți să vorbești de paparazzi într-o țară cum e America, în care Brad Pitt, ca să ajungi la el, e securizat de tot felul de bodyguarzi. Are o vilă cu 4.000 mp în jur doar curtea.

Îți trebuie ditamai tunul foto doar ca să-l prinzi pe Brad Pitt în chiloți sau în budigăi. Aici te duci și-i vezi pe toți, la orice benzinărie, că pun benzină. Nu e țara care să aibă noțiunea aia de showbiz grandios”, a declarat Dan Negru, în cadrul emisiunii online WOWNews.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
iti place
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere
Kipper - Mick Inkpen
Shop Ele.rochevron_right