Cine sunt concurentii de la Asia Express 2024 si cand incepe celebrul show de la Antena 1

Cine sunt concurentii de la Asia Express 2024 si cand incepe celebrul show de la Antena 1
  calendar_month   update 26 Feb 2024, ora: 17:31      
Anuntul oficial a venit! La Antena 1 va debuta un nou sezon Asia Express 2024. Concurentii care vor porni pe Drumul Zeilor, prin Thailanda, Malaysia si Indonezia au fost alesi deja. Printre vedetele care au acceptat marea provocare se numara Anca Țurcașiu, Mihai Găinușă, Nicolai Tand, Adi Nartea, Victor Slav și Betty Salam.

Anca Turcasiu va concura cu prietena ei, actrita Andreea Samson, Mihai Gainusa cu Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand cu Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creatorul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache.

Ei vor trebui sa ajungă din Thailanda până în Bali fara sa foloseasca telefonul si cu doar 1 dolar pe zi. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7.000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Anca Țurcașiu: „Asia Express înseamnă pentru mine dorința de a mă transforma din: „a avea” în „a fi”, așa cum este și cultura țărilor prin care ajungem. Vreau să trec prin această experiență și șansă, în același timp, pe care mi le dă viața, parcurgând acest drum fără a avea nimic, ci doar pe mine și pe cea mai bună prietenă alături. Știu sigur că Andreea și cu mine vom face tot ce putem să ne demonstrăm cine suntem cu adevărat, care e forța noastră, și puterea noastră de acceptare și de a merge mai departe“.

Victor Slav și Selina: „Asia Express continuă!!! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât și reciprocă şi sperăm ca odată cu această aventură să evoluăm frumos (fizic şi psihic) Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaaar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situație, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi.

Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal şi bineînţeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… şi apropo de psihic- sper să plecăm întregi la cap. Toată lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim de fapt pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri. Ştii vorba aia – socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg – cam asta simţim şi noi acum. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!”.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cartea Alike and Asparagus
  • person

    "si din cenua￯a￯, prin lupta￯, se ridica￯"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right