Claudia Patrascanu vrea sa se retraga la manastire pe toata perioada Postului Craciunului: "N-as vrea sa fiu judecata"

Claudia Patrascanu vrea sa se retraga la manastire pe toata perioada Postului Craciunului: "N-as vrea sa fiu judecata"
  calendar_month   update 20 Nov 2023, ora: 19:05      
Claudia Patrascanu a surprins pe toata lumea cu decizia ei! Fosta sotie a lui Gabi Badalau a marturisit ca vrea sa se retraga la o manastire pe toata perioada Postului Craciunului.
Artista vrea sa tina postul corect, de aceea vrea sa stea o perioada departe de casa.

Cantareata a marturisit ca isi doreste nu doar sa tina post de la mancare, ci si sufleteste. Sa stea departe de orice ispita si sa se roage.

„Fiecare face ce simte și cum simte. Pentru mine, postul clar înseamnă postul acela, cu totul și cu totul altfel, nu știu, cu sufletul, cu gândul, nu doar postul cu mâncare… să ai sufletul curat, să nu te gândești la nimic rău, să nu ai dușmănii cu nimeni, să nu vorbești urât pe nimeni, să nu bârfești și sunt multe, multe. Și atunci, pentru mine acest post pe care cred că îl voi ține cu siguranță, n-am ținut niciodată un post cap coadă…”, a spus vedeta, potrivit Spynews.

„Tocmai pentru acest aspect, tot timpul s-a întâmplat și asta facem, trăim printre oameni, și ca să ții post curat trebuie să nu mai trăiești printre oameni, să te duci exact cum am citit eu în Sfânta Biblie, să te retragi în munți, la o mănăstire, să ții un post departe de oameni, pentru sufletul tău și în primul rând pentru Dumnezeu… cu rugăciuni, să te trezești la 12 noaptea, să te trezești la 4 dimineața și să faci rugăciuni. Așa să ținem postul, doar să nu mâncăm lactate, să nu mâncăm carne… Asta înseamnă pentru mine post. Înseamnă să fii tu cu tine bine sufletește și cu cei din jurul tău. Nici măcar să nu asculți ce vorbesc alții de rău. N-aș vrea să fiu judecată sau fiecare face cum simte și ceea ce simte. Aș vrea să mă retrag undeva într-o mănăstire pe care am s-o aleg tot cu sufletul și să postesc cu adevărat acolo, uite îmi vine să plâng. Așa văd eu postul!”, a mărturisit cântăreața.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Par frumos si sanatos
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right