Skip to article

Concurenta acerba pentru Horia Brenciu! Stefan Banica Jr va prezenta si el o emisiune la Antena 1!

Concurenta acerba pentru Horia Brenciu! Stefan Banica Jr va prezenta si el o emisiune la Antena 1! Stefan Banica Jr
Vedetele parasesc pe banda rulanta televiziunea din Pache Protopopescu, de aceasta data a venit si randul lui Stefan Banica Jr, despre a carui plecare se zvonea de ceva vreme. Prezentatorul emisiunii "Dansez pentru tine" incasa in jur de 120.000 de euro pe sezon, conform apropiatilor sai. Odata cu venirea noii conduceri, salariul artistului a fost taiat, iar acesta nu a mai dorit sa continue colaborarea cu Pro TV.

Desi in ultima perioada a primit numeroase oferte din partea mai multor televiziuni, se pare ca cea care l-a tentat cel mai mult a fost propunerea de la Intact, acolo unde se afla si competitorul sau pe plan muzical Horia Brenciu.

Artistul va face parte din echipa Monei Segall in proiectul "Romanian Idol", de la Antena 1, proiect pentru care au fost alocati in jur de 600.000 de euro, dupa cum sustin surse din trustul Intact.

"Stefan Banica Jr a acceptat sa fie in echipa 'Romanian Idol', proiect de care se ocupa Mona Segall. A mai lucrat cu ea, dar si cu o mare parte din echipa, plus ca show-ul i se potriveste manusa. Inca nu s-a stabilit ce va face exact Banica Jr si nici ce alte vedete vor mai face parte din proiect", au dezvaluit surse din trustul Intact, pentru WOWbiz.ro.

Articole recomandate

Horia Brenciu i-a luat locul lui Stefan Banica la Antena 1. Afla cum l-a sabotat! Horia Brenciu i-a luat locul lui Stefan Banica la Antena 1. Afla cum l-a sabotat!
Inainte de a-l contacta pe Horia Brenciu in vederea unei colaborari, Antena 1 a purtat o serie de negocieri intense cu Stefan Banica jr. Sefii televiziunii nu au ajuns insa la un acord cu cantaretul in privinta salariului. Se pare ca Stefan Banica Jr a cerut un onorariu foarte mare, pe care trustul
Ce oferta a primit Stefan Banica dupa "Dansez pentru tine" Ce oferta a primit Stefan Banica dupa "Dansez pentru tine"
Desi nu a fost anuntat inca oficial ce se va intampla, din toamna, cu emisiunea "Dansez pentru tine", zvonurile care circula prin presa spun ca fie aceasta nu va mai exista in grila PRO TV, fie nu va mai fi prezentata de Stefan Banica Jr. Artistul nu duce insa lipsa de oferte in televiziune.Pana in
La ce televiziune pleaca Stefan Banica si Mihai Petre. Vezi unde vor lucra vedetele! La ce televiziune pleaca Stefan Banica si Mihai Petre. Vezi unde vor lucra vedetele!
PRO TV a renuntat la una dintre cele mai de succes productii. "Dansez pentru tine", show-ul care a rezistat timp de 14 sezoane, a iesit din grila si va fi inlocuit cu o alta productie, probabil una fara nume mari, cu angajati din PRO, realizata, fireste, cu cheltuieli minime. Drept urmare, vedetele
Ce salariu urias pierde Stefan Banica daca pleaca de la "Dansez pentru tine" Ce salariu urias pierde Stefan Banica daca pleaca de la "Dansez pentru tine"
Stefan Banica Jr urmeaza sa isi micsoreze substantial veniturile daca colaborarea sa cu Pro TV inceteaza.Prezentatorul castiga pana acum in jur de 120.000 de euro pe sezon, plus bonusuri de audienta, pentru emisiunea "Dansez pentru tine", la care a fost gazda inca de la inceput.PRO TV este intr-o
Pleaca Stefan Banica de la "Dansez pentru tine"? Reactia oficiala a PRO TV! Pleaca Stefan Banica de la "Dansez pentru tine"? Reactia oficiala a PRO TV!
Imperiul PRO TV se clatina din temelii si nu pare sa mai aiba sanse de redresare, pentru a redeveni ceea ce a fost. Oamenii cheie au plecat deja, vedetele au migrat la concurenta sau sunt in negocieri si costurile se taie de la o zi la alta.Una dintre cele mai valoroase vedete din PRO este si ea pe
Stefan Banica si Iulia Vantur risca sa nu mai prezinte emisiunea "Dansez pentru tine"? Stefan Banica si Iulia Vantur risca sa nu mai prezinte emisiunea "Dansez pentru tine"?
In fiecare primavara, in ultimii 14 ani de zile, PRO TV intra in pegatiri pentru celebra productie "Dansez pentru tine", insa anul acesta nimeni nu vorbeste despre viitorul show-ului, de vina fiind, probabil, problemele cu care se confrunta imperiul PRO. Cea mai mare neliniste este legata de