Skip to article

Corina Danila, primele declaratii dupa o lunga absenta din viata publica

Corina Danila, primele declaratii dupa o lunga absenta din viata publica Corina Danila
Corina Danila a disparut brusc din viata publica in urma cu patru ani, dupa ce s-a despartit de afaceristul Norris Mageanu. Timp de doi ani nu a avut niciun job in televiziune iar in 2011 s-a angajat la TVR.

Pana in toamna anului trecut a fost moderatoarea unei emisiuni saptamanale, "Topping", difuzata in fiecare seara de vineri, la TVR 2, insa audientele au fost atat de modeste ca TVR a renuntat la emisiune. Actrita a revenit in atentia publicului la sfarsitul lunii februarie cand, gratie faptului ca a fost considerata un "caz social grav", a reusit sa scape de disponibilizari si si-a pastrat job-ul de la TVR.

De atunci a ramas in umbra si nimeni nu a mai stiut nimic de ea pana miercurea asta, cand si-a facut aparitia la un eveniment monden. Nu a poposit mult timp la eveniment insa jurnalistii prezenti au reusit sa obtina de la ea cateva declaratii.

"Sunt foarte bine. A fost o alegere personala sa ma retrag din viata publica. Pur si simplu asta am simtit ca trebuie sa fac. Mi-am dat seama ca nu ma mai regasesc in peisajul monden. M-a deranjat tabloidizarea excesiva, eu nu sunt adepta scandalurilor, nu-mi place genul asta de expunere si de accea am stat deoparte. Am mai primit invitatii sau solicitari pentru interviuri sau emisiuni televizate, dar am refuzat tot", a declarat Corina pentru WOWbiz.

Desi nu mai apare pe micul ecran, Corina are, totusi, in plan cateva proiecte cinematografice, nedefinitivate inca:

"Am ramas la TVR. Simt ca aici este singurul loc in care imi pot desfasura activitatea asa cum consider eu. Aici pot face o emisiune cu invitatii pe care mi-i doresc, fara sa fie scandal, fara sa fiu nevoita sa fac compromisuri. Insa, momentan, nu fac nimic. Nu am niciun proiect pentru ca nu sunt fonduri, asa ca stau si astept. In schimb, am niste proiecte in teatru. Astept sa fie puse la punct ca sa pot da mai multe detalii. Sper sa le incepem in curand", a mai spus Corina.

In tot acest timp, vedeta s-a dedicat cresterii fetitei sale, acum in varsta de zece ani:

"Este aproape cat mine de inalta. Fetita mea este un alt motiv pentru care am ales sa ma retrag. Vreau ca ea sa fie un copil normal, sa mearga la o scoala normala, sa fie tratata de colegi ca un copil normal. Si am reusit. Ea nu este atrasa nici de lumea mondena, nici de o eventuala cariera artistica, in lumea teatrului sau a televiziunii. Dar, daca pe viitor isi va dori sa faca asta, eu ii voi acorda absolut tot sprijinul din lume si o voi sustine asa cum voi putea mai bine", ne-a marturisit vedeta.

Articole recomandate

Corina Danila, din nou in lume dupa o pauza de 4 ani FOTO Corina Danila, din nou in lume dupa o pauza de 4 ani FOTO
Corina Danila s-a retras din viata publica de cativa ani, dar miercuri seara actrita si-a facut din nou aparitia in lumea mondena, la o petrecere.Corina Danila a fost pentru multi ani imaginea postului Acasa TV. A urmat apoi un moment de apogeu in cariera sa, Corina fiind de profesie actrita,