CRBL a spus adevarul despre divortul de sotia sa Elena. Motivul care a dus la despartire

CRBL a spus adevarul despre divortul de sotia sa Elena. Motivul care a dus la despartire
  calendar_month   update 23 Mai 2024, ora: 21:00      
La aproape doua luni de la anuntul ca divorteaza de sotia lui Elena, CRBL a vorbit deschis despre motivele care au dus la destramarea casniciei sale. Invitat la emisiunea La Maruta, artistul a facut dezvaluiri sincere despre separarea de femeia care i-a stat alaturi 16 ani.

.„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alexia confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă. Nu e un motiv anume.

Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect, și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas.Și că poate de acasă nu pare așa, că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi, sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi, sau de familia noastră mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată.

Știu că sunt foarte mulți care nu ar face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta. Îmi pare rău că oamenii de acasă citesc și cred tot ce văd, și asta e un circ”, a declarat CRBL.


Recomandari