Cristi Borcea, dezvaluiri uimitoare despre viata amoroasa: "Am fost mereu cu orice femeie mi-am propus"

Cristi Borcea, dezvaluiri uimitoare despre viata amoroasa: "Am fost mereu cu orice femeie mi-am propus"
  calendar_month   update 19 Nov 2023, ora: 17:00      
Cristi Borcea a facut dezvaluiri uimitoare despre viata sa amoroasa. Desi a devenit de-a lungul timpului subiectul a numeroase glume pe retetele de socializare tocmai pentru ca are 9 copii cu patru femei, Cristi Borcea a vorbit recent deschis despre trecutul sau amoros.

Acesta a marturisit ca i-au placut intotdeauna femeile frumoase si se poate considera norocos pentru ca nu a fost niciodata refuzat atunci cand a incercat sa cucereasca o femeie. Singura femeie care a reusit sa il cuminteasca pe omul de afaceri a fost actuala sa sotie, Valentina Pelinel, despre care spune ca este cea mai frumoasa femeie pentru el.

„Am avut șansă de la Dumnezeu. Tatăl meu are 1,70 m și mama 1,65 m, iar eu am 1,90 m. Și brunet, și cu ochi albaștri, și cu notorietate. Și am avut multe escapade, războaie, nenorociri. Dar Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele”, a spus Borcea.

Cristi Borcea a reunoscut ca a avut si aventuri in perioadele in care a fost casatorit cu Mihaela Borcea si cu Alina Vidican.

„Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului… am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile.

M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. Nu aș mai face nici să risc cu subminarea economiei naționalei, ce făceam la 20 de ani. Odată cu vârsta, gândești totul altfel”, a mai spus Cristi Borcea.

Cum a cucerit-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel

Borcea a recunoscut ca era casatorit in momentul in care a cunoscut-o pe Valentina Pelinel. Cei doi s-au vazut pentru prima oara la petrecerea unui prieten.

Eram căsătorit, da… (nr. când a cucerit-o pe Valentina Pelinel, n. red.). Dar asta e ultima căsătorie.”, a povestit fostul acționar de la Dinamo București, pentru Fanatik.ro.

"Pentru mine e cea mai frumoasă din lume. De când am văzut-o… Prima dată am văzut-o la ziua unui prieten și după aceea am văzut-o la Miami. Era într-un mall, era o poză d-ale ei. Ea era peste tot, era la TV, la SuperBowl… Am spus: `Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea`”, a adăugat Cristi Borcea.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

nimeni de nicaieri
  • person

    "never say never"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right