Cu ce se ocupa Cabral dupa ce s-a retras din televiziune. Sotia lui spune ca este greu de pensionat

Cu ce se ocupa Cabral dupa ce s-a retras din televiziune. Sotia lui spune ca este greu de pensionat
  calendar_month   update 30 Ian 2023, ora: 20:19      
Cabral a anuntat la finalul anului trecut, dupa ce s-a intors din Republica Dominicana, ca se retrage pentru o perioada din televiziune. Acesta a motivat decizia sa la acel moment marturisind ca isi doreste sa stea o perioada alaturi de familia sa.

Desi nu a dat prea multe detalii despre planurile sale de viitor si nici nu a precizat cand s-ar putea reintoarce pe micul ecran, se pare ca Cabral este foarte hotarat sa se tina de scopul sau si anume: sa petreaca timp cu familia.

Totusi, sotia lui Cabral, Andreea Ibacka, a marturisit ca acesta este greu de pensionat si cu siguranta se va intoarce la munca, insa deocamdata este implicat in cateva proiecte personale.

”El este greu de pensionat și nu vreau eu să dau așa prea multe din casă pentru că sunt veștile lui. Dar să nu credeți că el se plictisește s-a apucat de croșetat. El nici în perioada asta nu a stat locului, practic. Nu te gândi că a stat. S-a dedicat altor proiecte personale, s-a încărcat de noi, de casă, de tot ce aveam de făcut. Spre exemplu, acum l-am lăsat să-mi elibereze toată casa, curtea, mai sunt fel de fel de lucruri administrative, de care nu ai timp atunci când ești în platou de dimineața până seara. Revine el cu vești și pe partea aceasta”, a spus Andreea Ibacka, conform ego.ro.

Recomandari